Best day, worst day

Šodien es 2x biju visai pārsteigts. Un katrreiz pretējā nozīmē.
Vispirms 8. klases meitene starpbrīdī pati uzprasījās uz aizvien grūtākiem mājas darbiem koeficientu likšanas un molu rēķināšanas ziņā. Nu, kad pēc visi parastajiem vienādojumiem viņa teica "Uz neko grūtāku jūs laikam neesat spējīgs", es viņai iedevu red-ox vienādojumu:
K2SO3 + KMnO4 + H2SO4 --> K2SO4 + MnSO4 + H2O.
Tiesa viņai es piemirsu uzrakstīt to H2O, 1dien palabošu. Bet anyways, viņa paprasīja, vai ir īpašs veids, kā šos sauc un risina un teicās, ka paskatīsies. Entuziasms.
Tad 9a klasē es nolēmu izspēlēt līdzīgu joku. Piedāvāju ar klasi derības - ja klases labākais puisis saliks šajā vienādojumā koeficientus, tad klase viņam parādā konfekšu kasti. Ja nesaliks, tad konfekšu kaste pienākas no viņa klasei. Un jebkurš, kas stundas laikā atrisinās uzdevumu, tiks pie šokolādes. Daļa bija bija neticīgi, domādāmi, ka tāpat kā fizikā esmu iedevis neatrisināmu problēmu or smth. Bet daži metās risināt. Jāpiebilst, ka man nav ne jausmas, kā šādā reakcijas vienādojumā var salikt koeficientus, ja nezina elektronu bilances metodi, un man nebija arī ne jausmas, kādi ir koeficienti šajā vienādojumā. Bet pēkšņi pēc 10 min viena meitene dod pārbaudīt. Un viņai ir pareizi. Es biju šokā :D The most positive kind of shock. Meitene atrāvās 9nieku. Fenomenāli.

Otrais pārsteigums bija vienā no 8. klasēm uz dienas beigām. Stundas vidū viens džeks pēkšni pārmetās pāri vidējai rindai un metās virsū vienam citam, un abi sāk ritīgi kauties. Nu, ne pa seju, bet dūres gāja vaļā ne pa jokam. Pēc brīža abi norimās pēc nosacītas manas un viena cita puiša iejaukšanās. Aizvedu pie mācību pārzines. Nezinu, kā mācību pārzine to panāca, bet stundas beigās abi tik bravūrīgie džeki atvainojās man. Bet nu šis bija vairāk curious atgadījums.

Comments

"atrāvās AR devītnieku.." :D
gluži kā ar vāli, bet mazāk šokējoši.

jautri Tev tur iet.
are you starting build Fight Club?
The first rule of fight club is that nobody talks about fight club.

March 2010

Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
Powered by Sviesta Ciba