[info]virus wrote
on January 16th, 2009 at 07:08 am

Jau vismaz no vidusskolas laikiem man ir zinātniski fantastiskais sapnis par universālo laika apstādināšanas vai vismaz palēnināšas ierīci. Tb pasaule griežas daudz lēnāk, kamēr mans laiks nemainās. Vai arī mans laiks paātrinās, kamēr pasaules laiks palieks tāds pats. Naktis diennakšu garumā. Nedēļas nogales nedēļu garumā. Vasaras brīvlaiks gada garumā. Salīdzinoši ātrāka novecošana manā vecumā būtu maza maksa par 12 papildus nakts stundām.

Answering a request: Pēc 20min jādodas paganīt bērni skolā un pamacīt šiem ķīmija. Bērni ir labi, vienīgā klase, kas sagādā problēmas visai skolai, savu problemātisko seju man pirmo nedēļu vispār neparādija, jo nebija divi i-respect-no-one tipa džeki skolā. Šonedēļ viņi ir skolā, un klase arī ir kļuvusi visai mazproduktīva. Joprojām neesmu dabūjis ar kedu.
Pārējās klases ir visai foršas, ķīmijas nenicināšanā varētu būt pat labākā stāvoklī kā r1g. Ir daži bērni, kas tiešām ātri aptver, ko es stāstu. Pirmajā stundā pie 8. klases es iebraucu auzās, jo empīriski uzzināju, ka viņiem vēl nav mācītas ne negatīvas pakāpes, ne reakciju vienādojumi, ne tāda lieta, kā mols. Bet nu jau viņi visai veiksmīgi vienādo reakcijām koeficientus. Ir viens puisis, kam ir rinda ar ni no iepriekšējās skolotājas, bet kas rēķina elementa masas daļu savienojumā galvā.
Paradoksāli, bet mans lielākais frustration pagaidām ir fakts, ka uz rajona ķīmijas olimpiādi drīkst sūtīt tikai 3 skolēnus no katras klašu grupas. 3 skolēni no 90 skolēniem. Not fair and enough, not nearly enough. Kas gan visvairāk laikam parāda to, ka man iet labi. No 9. klasēm man ir pieteikušies jau 20, no kuriem gan vismaz puse atbirs, tikko kkas būs jāsāk darīt, bet 10 spējīgi bērni, kam interesē ķīmija vienalga ir daudz.

Well, off I go. Un pēcāk, cerams pat pieķeršos pie kursa darba, kura deadline ir pēc apm 60h, bet nav ne rindiņas. I better.

PS. Forgot to mention - Kriķis ir mani nolēmis ar septembri iesaistīt _teh_ skolas bērnu izglītošanā. Which are really good news, of course.

(Read Comments)
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

March 2010

Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
Powered by Sviesta Ciba