[info]virus wrote
on October 1st, 2008 at 11:47 am

24h

1) Vakar besījos ar fizķīmijas protokolu - tur vienā vienādojumā vajag electrical permitivity ūdenim istabas temperatūrā, nepaskaidrojot, vai tā ir relatīvā pret vakuumu vai absolūtā, vien piebilsts, ka ja konstante dota CGS, pareizināt ar kādu mistisku koeficientu 8,85*10^-12. Nu atrodu, pāris reizes pačekoju, vai gadījumā nav CGS, bet nē, viss ok. Bet nesanāk, potenciāls, kam jāsanāk mV, sanāk 10^-12 or smth. Nu neko, besos, līdz prikola pēc pareizinu. Un vērtība sanāk ticama. Būtu iedevuši koeficientu bez paskaidrojuma, nevis izzīduši no zila gaisa par cgs, jo īstais iemesls ir tajā apstāklī, ka visās rokasgrāmatās dod relatīvo elektrisko caurlaidību pret vakuumu. Lai iegūtu absolūto kkādai videi, tā jāpareizina ar absolūto caurlaidību vakuumam. Protams, pasniedzējs, kad viņam par šo stāstīju, nebija diez ko entuziasma pilns šo kļūdu atzīmēt un labot.
Un pērle no otras pasniedzējas laboratorijā "Nu ko jūs protokolā pārrēķinājāt min un sek uz sek, man tos lielos skaitļus ir grūti saprast." For crying out loud. Oh well.
Kamēr es tur titrēju, pārfrāzēju to teicienu par sievieti fiziķi. Fizķīmija nav ne fizika, ne ķīmija. Tb worst of both worlds.
2)Tad pa ceļam uz fakultāti transportā sastapu čigānu kas 0,2 sekundes par ilgu skatījās uz manu somu, lai tas būtu casual. Pagriezos tā, lai viņš netiktu pārlieku kārdināts. Kāpjot laukā viņš vēlreiz noskatījās uz to. Man gandrīz vai palika viņa žēl. Bet tikai gandrīz. :D
3) Tajā pašā trolejbusā dzirdēju divas čiksiņas sarunājamies, kuras at best of my estimation capability bija vismaz 16 gadus vecas. Un viena no viņām "četrdesmit raksta ar t vai d?" un "kā raksta trīspadsmit?.. trīs-pa-desmit... laikam ar d...". Tad viņas runāja par iespēju noorganizēt kādu ekskursiju un kad viena izmeta, ka nebūs nekādas dzeršanas (jo aizliegts or smth) otra ar sašutuma pilnu balsi "Kā nebūs??? Kādēļ nebūs???" OMG. I am living in a third world country and it's not about to change anytime soon.
4) Cita ainiņa no nu jau autobusa uz gaišās puses cietoksni par džeku, kas dzērumā izlecis no 5. stāva. Cik nopratu, visai veiksmīgi, tb iekšējie orgāni un mugurkauls ok. No comments.

Kopumā - against stupidity gods themselves contend in vain.

Un rant no šorīta - I do not publicly judge people therefore I do not deserve being judged publicly. Especially if the judgment in question is about my (supposed in)capability of understanding something that is not chemistry. But the person ain't anything important to me, so does not deserve any more rant. Just expected a little more respect from this supposed intellectual.

(Read Comments)
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

March 2010

Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
Powered by Sviesta Ciba