usisusis' Journal
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Wednesday, June 25th, 2008

    Time Event
    11:30p
    Gribu...
    ...beidzot labas ziņas lūdzu! Šodien gar degunu pagāja šķietami ideāls darba piedāvājums, un tikai tādēļ, ka prakses neīstā laikā iekritušas.. Un pārcelt, jau, protams, arī neko nevar. Tad vēl Zālītis, Ļuda un Jolanta man šodien reāli piegriezās. Debīliķu bariņš (nu labi, Jolanta ne, bet viņa tāpat gar stenderi sista dažreiz liekas).... Ā, un kur tad vēl tie odi dastojot. Rīt ņemšu uz mežu veselu pudelīti ar Fuck Offu, sapūtīšos un lai tad tie odi iet dirīt.

    Tad vēl neizmirsīsim, ka mājās lielā pārvākšanās, rokas jēlas no grāmatu siešanas. Nafig vispār tādi draņķi vajadzīgi? Pilna pakaļa ar kaut kādiem aizvēsturiskiem kopotiem rakstiem, ne nu kādam viņi vajadzīgi, ne kā. Tīrākā makulatūra. Bet ārā sviest, redz, nedrīkst. Turēsim plauktā lai izsaktās, ka esam inteliģenti. Kā angļi teiktu - for fuck's sake... Un vēl tie putekļi.. Deguns ciet, acis asaro utt utjpr.

    Gief fun plox!!!11oneone

    Current Mood: irritated
    11:52p
    Update
    Pazvanīja Zālītis. Kopā ar Aklo un Cintiņu nodziedāja man āriju ar mani galvenajā lomā. Nu neko, vai tad man grūti nolikt telefonu uz galda un vākt sev ZZ bonusus? Tirliņi :D

    Pēc tam Jolanta. Nez kāpēc viņa gan nebija pālī. Mazliet dīvaini. Bet godīgsakot, tāda kā patīkama pārmaiņa pēc tā pļēguru bara. Bet tik un tā, zaķīt, vajadzēja tev pateikt man patiesību, kad es tev vakar pēc mājās atbraukšanas pazvanīju, lai pārliecinātos, ka tā tiešām esi tu, kas Skaipā sēž un ar mani runā. Neciešu, kad mani šitā čakarē.

    << Previous Day 2008/06/25
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba