atdzimšana

February 22nd, 2007

February 22nd, 2007

Enerģija.

Add to Memories Tell A Friend
Un ko jūs te visi tik sasodīti depresīvi! Argh... Ok, nav mana problēma. Bet lai nebūtu pārsteigumu - regulāri depresīvos es savā friendlistā neturēšu (priekš tiem, kam varbūt tas ir svarīgi), pabrīdinu iepriekš, lai tauta neapvainojas (muļķīga rīcība, bet ko lai dara...)

Šodien ārā tik burvīga saule. :) Šodien ir tik burvīga diena! Un tik daudz enerģijas! Un es atradu vienu veidu kā ideālā veidā pieslēgties enerģijai. Šodien bišiņ izteicu savu viedokli par to, ka cilvēks=dievs, ka jēgu katrs cilvēks saprot savādāk, ka cilvēks zin tikai vienu apziņu - savējo un tas bezmazvai automātiski noved pie tā, ka cilvēks = dievs. Parunāju bišītiņ arī par veģetārismu, pa to, ka cilvēka apziņa ir neierobežota. Un pēc tā man radās Tik milzonīgi enerģijas uzplūdi. Huh! Tas ir kaut kas vienreizējs! Būs jāizmēģina atkal. :)
Bet vispār meklēju piekļuves veidus iekšējai enerģijai. Kaut kā bieži vien neizdodas tai pieslēgties. Taču kad ir enerģija, es bieži rīkojos smieklīgi :D Bet tas ir forši. :D Sāku beztolkā kaut ko muldēt, rodas Tāds entuziasms pret jebko ko daru un vsp... Jap, nemāku vēl to kontrolēt, bet ja man nav enerģijas tad arī kontrolēt to neiemācīšos. Tāpēc pašlaik man vienkārši vajag enerģiju. :)
(edit: un šķiet labo postu veidošana cibā arī ir viens no veidiem)


Un atvainojos tiem, pret kuriem izturējos neiecietīgi, jo viņu masveida depresošanās likās man pārākajā mērā muļķīga. Jap, es varēju izturēties labāk. Atvainojos.
Lai jums laba, laba diena, daudz enerģijas un spēka! Daudz iemeslu saskatīt ik niekā kaut ko labu un prieicīgu! Veiksmi! Daaauudz veiksmes! :)
Powered by Sviesta Ciba