spies ([info]spies) wrote 2. Augusts 2007, 16:32
un tas, ko Rīgā var dabūt zem nosaukuma harčo, plnīgi neatbilst zupai, ko dod šeit. Pilnīgi cits asums, nevis tā pusšķidrā putriņa. Gaļas gabali arī lieli un gardi.
Bijām no rīta ieklīduši ēstūzī, kas varbūt neatbilda pēdējiem evrosojūza standartiem, bet toties bija ļoti garšīgi un autentiska gruzīnu gaisotne. Labā harčo zupiņa un hinkali, kas ir jāēd ar rokām no sākuma izsūcot no iekšienes šķidrumu, pēc tam tik tiesājot pašus zvēreļus nost. Taču gals, kurā ir visvairāk miltu ir jāatstāj. Tas laikam lai pavārs varētu izkontrolēt kurš cik apēdis :D
un tarhūns ar. to šeit var dabūt visos stūros. Riktīgi nāk prātā bērnība, kad tarhūns arī pie mums bija biežāk sastopams.

tarhūns, mans bērnības tarhūns
/dungojot kā sapņu kapteinis Reinis :D /
 
( Read comments )
Post a comment in response:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.