spies
27 Septembris 2007 @ 11:44
 
Ech, labs bija Faithless koncerts. Laikam mani aizķer tas, ka tā nav plika elektronika - ģitāras, perkusijas - uzreiz vairs nav tikai sintētiska skaņa. Arī Maxi Jazz pozitīvisms aizrāva.

Un visam punktu pielika divi superdejotāji blakus. Viens bija redzēts deju solis "logu mazgātājs" - gana interesanta roku vicināšana puslikā sev priekšā, taču kronis visam bija "saplīsis robots/ļoti gribu čurāt". Kādas trīs dziesmas smējos gandrīz līdz asarām. Pēc koncentra centāmies atkārtot. Nesanāca, bet bija cilvēki, kas solīja patrennēties, lai vismaz kaut kas līdzīgs sanāktu.

Un beigās vēl braucot uz Jelgavu bija pilnmēness un migla ceļa malās. Īstas pasaku bildes, noškrobojos, ka nepaņēmu fotoaparātu.
 
 
Mūzika: Explosions In thr Sky - Memorial
 
 
spies
27 Septembris 2007 @ 12:03
 
es laikam esmu svītrainu kreklu fetišists
 
 
spies
27 Septembris 2007 @ 13:49
 
Ir taču normāli, ka vari sēdēt ar cilvēku un 5 minūtes neko nerunāt?
Nevajag taču visu laiku vārīties par laikapstākļiem un tamlīdzīgām muļķībām lai tik nebūtu klusums. Un pēc 30 sekundes ilga klusuma jau sākt tirināties un nākamo stulbo jautājumu ko uzdot.
Vakar pirmskoncerta kafijas dzeršanā 5 minūšu pauzes bija normāla parādība. Un neviens netirinājās un nejutās aizmirsts. Vai varbūt esam prāta invalīdi?
 
 
Mūzika: GY!BE - East Hastings
 
 
spies
27 Septembris 2007 @ 19:38
 
Atskaišu rakstīšana nogalinās cilvēci.

Var taču atrast interesantākas nodarbes 4dienas vakarā.
Visus štruntus pie malas, mēness mani ārā sauc.
 
 
Mūzika: Mono - Jackie Says