spies
03 Februāris 2006 @ 00:20
taisām sektas  
Pēc ilgāka laika posma uzmetu aci (ne burtiski) TV ilgāk nekā viena veļas pulvera reklāmas brīdi. Lieki. Pilnīgi lieki.
Rāda pilnīgas debīlības vai arī es visu laiku uz tām uzraujos.
Kārtējais raidījums par sektām un to ļauno ietekmi uz mūsdienu jauko un nesabojāto jaunatni. Atslēdznieks Toļiks (vai kā nu viņu tur sauca) izdomāja, ka viņam ir apnicis čakarēties pie lielajiem stanokiem. Tad nu viš izdomāja (nu labi nošpikoja kaut vai no šādas vietas) sev kādu labskanīgu vārdu kā Šrīla Vjāsadeva. Tad izdomāja skaistu stāstu, ka ir ieradies no Sīriusa sistēmas (kam gan visticamāk nav planētu sistēmas, bet kuru gan tas uztrauc) glābt mūsu cilvēci un tādi bla, bla, bla tik arvien tālāk. Un tad nu sāka nākt bērneļi no visas apkārtnes uz šo sektu un pēc pāris gadu padzīvošanās sektā izdarīja pašnāvību (daža laba iemesla dēļ gan saprotams, ka to nestāstīja paši bērneļi bet gan nabaga mātes/tēvi)
Kurš gan pievērš tādiem sīkumiem, ka pirms aiziešanas uz sektu bērnelis pa vakariem izklaidējās ar līmes tūbiņām celofāna maisiņos (un ne jau līmējot bērnībā saplēstos plastmasas spainīšus) un ar striķi sasēja kaimiņu kaķus, kurus pēc tam pakāra kokā. Un kā izrādas ir pat safilmēti baigie kadri no sektantu dzīves, kur jādara pilnīgas stulbības.
Bet varbūt musdienu cilvēkiem tieši vajag dot iespēju iestāties visādās debīlās sektās. Gan jau ja būs pietiekami stulbs, tad iestāsies. Gan jau ka pēc tam "apdāvinātākie" stulbeņi arī izdarīs pašnāvību.
Nu bet tas taču ir forši, vidējais cilvēces (nu, to, kas vēl nav izdarījuāsi pašnāvību) IQ līmenis tikai celsies, un tas jau nemaz nav tik slikti. Tieši šādu iemeslu dēļ, man šķiet, ka sektas ir ļoti laba doma. Jo vairāk, jo labāk, lielāka iespēja izvēlēties kā sagaidīt savu pestīšanu, vai nu sarunāt tikšanos zem tilta ar ierašanos no augšas pār tilta margām, vai ēdot žiletes, ciankālija konfektītes...
Pārējiem tikai vajadzētu atviegloti uzelpot.

Kaut kā skarbi.... vai arī mani slikti ietekmē TV