smilingeyes -

Nov. 1st, 2005

08:41 pm

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Pamatiigs slinkums kaut ko dariit..Censhos it kaa meegjinaat maaciities, tuvojaas pamatiigs kontroldarbu laiks (naakamnedeelj veseli triis!!!)... Bet ko tad var daudz gribeet cilveeka, kursh jau gandriiz nedeelju mokaas ar iesnaam, klepu un visiem paareejiem bonusiem kas naak klaat pie pamatiigas saauksteeshanaas. Un viss deelj taa pagaajushaas nedeeljas Tvaika ielas 2 apmekleejuma! Taa paarsalu rudens meeteliitii un kedinjaas, ka saauksteeshanaas bija klaat kaa likts! Pariit arii jaanodod maajaas darbs tiesu psihiatrijaa..tas taa kaa buutu jaauzraxta. Jaaizanalizee slimiibas simptomi (dzhekinjaa esot bijis iemiesojies deemons, dzirdeejis balsis, slimniicaa jau n-to reizi), bet iisteniibaa no malas nepateiksi, ka vinsh nebuutu normaals, runaaja ar pilniigi sakariigi. Tachu tagad pats galvenais - jaasanjem speeki maajas darba uzrakstiishanai!

Iiisteniibaa skjiet, ka naakmnedeelj vareetu sajukt praataa - no paarmaciishanaas. Man jau pieteik ko gatavoties, ja ir viens k/d, kur nu veel ja ir veseli triis??!! Uz shodienas kontroldarbu arii pamatiigi gatavojos...Beigaas sanaaca taa, ka uzdevumu atrisinaaju pilniigi shkjeersaam..Ehh...Taada shkrobe. Cerams, ka vismaz teorija buus oki!

Oki, ieshu samiiljoshu minku un tad gan maaciities! :)))

( 4 jau teica | ir doma)

Comments:

[User Picture]
From:[info]guceens
Date:November 2nd, 2005 - 01:49 am
(Link)
juutu, ka mans maajasdarbs tieshu psihiatrijaa tiks nodots ar 2 nedeelju nokaveeshanos...:DDDD es enspeeju shodien neko uzraxtiit... un pielauju, ka nevareehsu ne riit, ne arii naakamnedeelj, jo ir 3 kd...:D kaa tu jau teici...
es pat nez kaa ir labaak, tb ka 2 kd ir vienaa dienaa (kaa man) vai ka kd ir izmeetaati ar dienas vai 2 dienu starpiibu... kaa tev... VEEEEEEEEEEE!
(Reply to this)
[User Picture]
From:[info]mankijs
Date:November 2nd, 2005 - 03:41 pm
(Link)
Oho.. tas gan nav no krutākajiem darbiem,ja kāds šitā tiesai sastāstījis, ka dzirdējis balsi un tāpēc kādu piežmiedzis... brr... baisi, ja jānoskaidro vai viņš ir to balsi dzirdējis vai arī nē... un vai viņam izlikās, ka dzird balsi, vai arī tiešām bija balss... baisi...

btw... es arī bieži balsis dzirdu: "Ko tu tagad tur mācīsies... līdz sesijai tak vēl laiks kā jūra - nāc labāk iedzert!" <---- vot tādi mums tie kursabiedri!!! :DDD
(Reply to this) (Thread)
[User Picture]
From:[info]smilingeyes
Date:November 2nd, 2005 - 06:36 pm
(Link)
Nee, noziegumu tas dzhekinsh nekaadu nebija pastraadaajis. Vnk tiesu psihiatrijaa staastiija par dazhaadiem psihisko saslimshanu simptomiem, nu un mums tad shoreiz vajadzeeja izveerteet tos simptomus nenoziedzniekiem. Pasaaciens bija mazaak saistiits ar tiesu psihatriju kaa vnk ar psihiatriju. Nju taa luuk :)!

Bet taa jau mums dikten interesantus gadiijumus iz psihiatrijas pasniedzeeja staasta. Nu kaads piemeers: viensh dzhekinsh domaajaa, ka vinjam zobaa zobaarsts parastas plombes vietaa ielika spiegu (laikam) izsekoshanas, noklausiiishanaas radaru :), kursh bez taa, ka radiija dzhinkstonju ausiis arii suutija uz vinja veedera lejadalju kaadus impulsus (nu un tas izraisiija to, ka TAS tur lejaa gandriiz 24h diennaktii staaveeja). Tas taa iisumaa :) Beigaas dzhekinsh baidiijaas iziet aaraa sabiedriibaa, zaudeeja darbu.... Jo nu nevar tachu taa sabiedriibaa iziet un ar cilveekiem kontakteeties.

Oki, varbuut tas tomeer nebija labakais piemers, bet anyway...tiesu psihiatrija ir incants priekshmets.

Starp citu, nekad neesi domajis, ka daudz labaak laiku buutu skaitiit nevis stundaas un minuutees, bet Miervalzhos un Valzhos :DDD???
(Reply to this) (Parent) (Thread)
[User Picture]
From:[info]mankijs
Date:November 2nd, 2005 - 06:45 pm
(Link)
Tev gan domas!!! tb par tiem Miervalžiem... :DDD

Es esmu domājis bik savādāk - ja jau amerikā visas mērvienības citas (colas, jūdzes, galoni utt), tad kāpēc laiks viņiem tiek skaitīts tāpat kā pie mums?!
Bet varētu - vienā dienā ir 15 Miervalži un vienā Miervaldī ir 34 valži!!! Un Maigonī (tip kautkas gadam līdzīgs) ir 453 Miervalži... un Zeme apriņķo ap sauli 2,43 reizes viena Maigoņa laikā :DDD
(Reply to this) (Parent)