Journal    Friends    Archive    User Info    memories
 

as i dream about movies they won't make of me when i'm dead - April 28th, 2011

Apr. 28th, 2011 09:27 pm

ahh,
mēģināju nolādēt (vairāk kā vienā veidā) neprātu un civilizāciju, bet, ak, kas tev tādus filozofiskus mēslus sīdos. uz soliņa sēdošais tīģerēns, tas pats, kam allaž apsēžas blakus mazdrusku putnainā tante, kas vienmēr visiem māj, ir pārvietojies. tagad vismaz saule, viņam silti.

garlaikoti pārbraucu pāri netdomām par to, kur lai vasarā meklē kādu haltūru, un tikpat bezcerīgi atmetu ar roku. gan brīdi bija kārdinājums uzrakstīt madamelinda@ par to, ko tieši man nāktos darīt kā augstākās klases pavadonei, bet nē, nē, ne ātrāk, kamēr fuko nebūs izlasīts. tā viš i, bāz kur gribi bezjēdzīgas valodas, pieredzes un prasmes, nu nav jau tā, ka kādam noderētu. iespējams, es kļūstu par šļūcēju.

un kamēr mēs par to runājam- kāds nezina, kas pagājušogad pozitīvusā lasīja dzeju? tur taču tāpat smalkie dzejnieki neies tak lasīt kaut kādu popmūzikas atbalsu nospiesti trim teltī nejauši ieklīdušiem cilvēkiem, a es, a es... āriju nodziedātu par sviestmaizi un biļeti. nē, labi, nedziedātu vis. bet tikai tāpēc, ka nemāku dziedāt. nē, nopietni. kāds nezina?

no rītdienas es sākšu mērķtiecīgi kļūt par cilvēku. šodien man vēl jāpaņaud. bet rīt es iešu sakārtot visādus materiālus iekš datoriem, ķeršu naudu projektiem, ķeršu idejas, aiziešu noskatīties nowhere man, vazāšos apkārt ar fotoaparātu iedvesmu meklēdama,

bet pats galvenais: vakarā šeit ierakstīšu, ka, nu kā tā, kāpēc nesanāca tik skaisti kā bij plānots.

Leave a comment

Back a Day - Forward a Day