sniegsim atbalstu izdegušām personībām!

Jan. 12th, 2009 | 12:53 pm

Ieblandījos vienā ne-drauga žurnālā un sāku lasīt pazīstama cilvēka komentārus. Pēc otrā komentāra sajutos greizsirdīga un tālāk nelasīju. Atbalstošie, līdzjūtīgie, uzmundrinošie komentāri, wiii! Un vispār ... par ko es īsti sacepos? -> Viņš ar viņu runā, bet ar mani nē, vot tā! Eu, a nečīkstošas un ciniskas sievietes nevienam vairs nav vajadzīgas?!
UPD: jautājums in general - vai vīrietim ir nepieciešams justies pārākam un stiprākam par sievieti, vai tomēr viņi ir ar mieru uz līdzvērtīgu līdzāspastāvēšanu?!
Tags:

Link | Leave a comment {28} | Add to Memories


The Wrestler

Jan. 12th, 2009 | 01:56 pm

Vakar noskatījos "The Wrestler" un biju patīkami pārsteigta par pozitīvajām emocijām un sirds siltumu - šīs sajūtas parasti neietilpst kaušanās filmu pēcgaršas buķetē. Patiesībā filma pēc savas sižetiskās un raksturu uzbūves ir ļoti vienkārša: vientuļš, slavas virsotnēs izbijis, bet nu jau aizejošs, sabiedrības mīlēts un dievināts, cīkstonis piedzīvo sirdslēkmi, pēc kuras ārsti viņam aizliedz cīnīties. Tad nu šīs cilvēks atskārst, ka viņš ir pavisam vientuļš, jo sieviete, kurā viņš ir iemīlējies, ir striptīzdejotāja, kura tikai pēdējā brīdī spēj pārkāpt pāri customer relationship robežai, savukārt ar meitu attiecības ir neatgriezeniski sačakarētas, jo tā, ļoti loģiski, atsakās rūpēties par cilvēku, kurš nav rūpējies par viņu. Un beigās Randy 'The Ram': "The only place I've got hurt is out there. The world doesn't give a shit about me." Turklāt Rurka cīkstonis ir ārkārtīgi simpātisks un līdzjūtību raisošs. Kārtējo reizi pārliecinājos, ka viss ģeniālais patiesībā ir ļoti vienkāršs.

Link | Leave a comment {7} | Add to Memories