gaitas

Aug. 21st, 2007 | 02:39 pm
music: reklāmas, reklāmas, reklāmas ... noriebušās

Sadirsos. Darbā. Principiāli un stūrglavīgi nepiekrītu, lai gan saprotu otras puses attieksmi. Tas nemaina lietas būtība. Esmu principiāla un stūrgalvīga. Tāpēc labāk paklusēt un pastrādāt.
Būtu man te darbā ausis, ierubītu savu mūziku un aizmirstos. Bet nav man ausu darbā. Emocionāli šobrīd barojos no citu cilvēku radītā. Un ar baudu!

Link | Leave a comment | Add to Memories


relax, take it easy :D

Aug. 21st, 2007 | 08:54 pm
music: Valeriya - Gorod djetstva

pasūtīju takš es to VibraTone jostu, ko pa TV reklamē :D Nodomi, protams, tie labākie komplektā ar konsekventu nepatiku pret celulīta lecināšanu kolektīvā (sporta zāles/aeorbikas) un svešu roku pieskārieniem (masāžas). Atverot kasti, mani pārņēma viegla trauksme: 220V, pa taisno pie rozetes!!! Pēc "100g kultūras" tomēr saņēmos un apliku to 'brīnumu' ap to vietu mugurpusē, kur dibens pāriet kājās. Ierubīšanas un režīmu regulēšanas process pavisam vienkāršs - pieslēdzamies elektrībai, pavēršam pulti pret to vietu, kur jostā iemontēts vibrējošais mehānisms, paspaidām pogas un viss notiek! Pozitīvais moments ir vibrāciju dažādība un iespēja regulēt stiprumu. Pēc kādām 10 minūtēm iespējams sajust arī viļņveidīgas kustības, jo pēc būtības process atgādina masāžu! Negatīvais moments ir samērā īsie vadi gan elektrības padevei, gan pultij. Lai gan garums ir pietiekams, lai es spētu atgulties gultā un bez roku izmežģīšanas ieslēgties&izslēgties :) Es, protams, negaidu nekādus fitnesa brīnumus un super-efektus, jo šobrīd visaugstāk vērtēju tieši to masāžas relaksējošo momentu ...
Tags:

Link | Leave a comment | Add to Memories