09 Decembris 2007 @ 21:08
*36  
Šoreiz karstvīnu nesildam mikroviļņu krāsnī, izvēlamies savarīt paši. Uz pudeli sarkanvīna - 100 grami cukura [vispār tas ir daudz], kaut kāds tur garšvielu maisījums. Vārīt līdz sasniedz 80 grādu pēc Celsija atzīmi. Precīzi ar termometru! Un tad jādod stunda laika, lai savelkas visi brīnumi iekšā. Kam par godu? Ir devītais decembris. Vakar bija gan tikai astotais, šodien jau devītais. Par to!
Būs arī kūka.

Un redzēju gaužām omulīgu saulrietu. Pazuda siltumnīcas stiklos, kura aizvien zaļo zāle.
 
 
zumīka: Chris Botti - blablabla
 
 
( Post a new comment )
1[info]braaleens_tas on 9. Decembris 2007 - 23:11
izklausās pēc patiešām dziļām zināšanām karstvīna brūvēšanā! zināšu, pie kā vērsties, ja būs akūta nepieciešamība. ;)
(Atbildēt) (Link)
Pēteris Caune, jaunumi[info]cu on 26. Janvāris 2008 - 03:08
ai, nekas briesmīgs nav arī, ja pavārās :) Vienīgais, mazāk galva dod, alkohols izgaro. Bet tāpat jau necik nedod.
(Atbildēt) (Link)