26 Maijs 2008 @ 21:47
*166  
Man tik ļoti gribētos apgalvot, ka ar šo stundu, šo mirkli vasara ir klāt. Un ir jau arī! :) Lai iet visas matemātikas ieskaites tur, kur tām jāiet, lai gaist visi angļu valodas murgi un šausmenes - dzīvošana uzņem apgriezienus!
To sapratu pirms mirkļa, kad trīcošām kājelēm atripinājos mājup no mēģinājuma, ieslēdzu PC, bet tad tāpat vien izgāju ārā, lai aizstaigātu uz pretī mājai esošo dzērienveikālu nopirkt limonādi. Pa kreisi no manis rotājas pusizdzerta 1,5l tilpuma Schweppes. Tāds rozā šis, jo negribēju pirkt pierasto. Samaksāju 87 santīmus.
Speriet mani lūgtum nost, bet tas puika smalki aizkustina. Betnavsvarīg`.
Runāšana vairs galīgi nevedas, tik vien kā gribētos naktīm sēdēt tramvaja pieturā/uz sliedēm/kaut kur kastaņu ēnā un vērot nakts zvēriņus. Un pamazām gaidīt rīta tramvajus. Un tad doties no Pārdaugavas mājās - kā pirms gada.
Attaisīju logus vaļā, lai takš tie trakie jasmīni nāk iekšā - šovakar ņemu pretī visus, kas grib nākt paciemoties.
Nenoliedzami nepārspējamā mirkļa dziesma nešauboties ir PP - Skaists rīts. Kaut speriet mani lūgtum nost!
 
 
( Post a new comment )
astro[info]sons on 26. Maijs 2008 - 22:06
Tev arī aiz loga ir mīksti rozā padebeši? :) es tik vēl labprāt aizņemtos jasmīnu smaržu, tad būtu tikpat kā pilns laimes komplekts.
(Atbildēt) (Diskusija) (Link)
ANNA + АИИА[info]nenoteiksme on 26. Maijs 2008 - 22:27
Rozā debešu vairāk nekā diedelēju!
Drīksti mēģināt ar mani sarunāt, lai atlaužu Tev kādu zaru. :)
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
astro[info]sons on 26. Maijs 2008 - 22:55
ō jā, kāds zars būtu pašā laikā! ^^ protams, vēl labāk būtu sarunāt ar sētnieci, lai iestāda jasmīnu pie mājas, bet tad tam būs jābūt ļoti mežonīgam jasmīnam, lai ar savām zaru ķetnām viņš varētu aizsniegt manu otrā stāva logu :)
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)