ANNA + АИИА ([info]nenoteiksme) wrote 28. Septembris 2011, 20:23
tad tā. saimnieks šodien aizbrauca uz Saulkrastiem, tas nozīmē vien to, ka ballītēēēēh!! nu labi, nē. turpinu ņaukstēt par sāpošu muguru, bet nu jau uz labo pusi, padarbojos ap margām un reliņiem, pēc tam izkomandēju puikas, lai novāc virtuves bardaku. ja saņemšos, uzcepsim šovakar āboļmaizi.
šausmīgatvainojos, ja kādu reizi neesmu bijusi sazvanāma, uz kaut ko nenoreaģējusi vai kaut kā tā, jo šeitan īsti nevar uzminēt vietu, kur ķers zonu. telefons spējīgs uzrādīt visādas strīpas, ja.



 
11 cepeši.

pirmo nedēļu nodzīvoju šeit, pēcāk tomēr pārmuku uz apkurinātākiem apartamentiem.

svētdien saimnieks mūs ar Jāni veda ekspotīcijā. sākotnējā doma - atrakt kādu 2pk karavīru purvā un nomušīt lapsu, kas man laukos pie mājas ganās. pasaku jau uzreiz, ka ne viens, ne otrs neizdevās. garš stāsts.

kamēr viņi devās karavīru meklēt, mani izdzina sēņot. pirmo un līdz tam pēdējo reizi sēnēs gāju 1996. gadā, turklāt šai pašā mežā. tēvs mūs, trīs sīčus, sešos no rīta sapakoja [sapina man bizi!!], vecmamma sacepa blīņus un mēs devāmies ceļā. pēc dažu stundu klīšanas savā ceļā sastapām odzi, dažs labs brālis pārbijās un tā ar suņu un vecu sēņu groziņu devāmies mājup.
bet vispār šoreiz, kā redzams, veicās labāk. :)


viss pārdedzis un izkropļotās krāsās, bet noprast var, ka bijām mežā-purvā. tā notiek, ja uzstādījumus liek manuāli, aizmirst pārregulēt, bet pēc nobildētā apskatīšanas noslinko pārbildēt. (jā jau jā - redzu, ka baigi liela bilde. pardon, chrome neļauj samazināt un mani tas šobrīd neuztrauc :) )

šodien gāju uz bodi pēc iebiezinātā piena un Ronis izlēma mani pavadīt. es īsti nez, kāpēc bildei kaut kāds neasums. vietējā valodā runājot - pohuj.

pēcāk aitas pozēja.

ja jau kāju bilde, tad reku dublis nr2. uz pirmās nedēļas apartamentu terases atradu šādu te.






 
( Read comments )
Post a comment in response:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.