Beigusies Ankiešu ēra. Notecējusi Skropstu tuša šai sakarā.

« previous entry | next entry »
Apr. 10., 2018 | 02:02 pm

A.tikko uzrakstīja, ka ankh punkts lv beidzis savu pastāvēšanu. Sasodīts, bet žēl. Žēl, kā toreiz, kad nebija vairs orb punkts elvē. Kad nebija vairs John Lemon vietas, kur padzert kolu. Kad nebija Rock'n Riga bāra, kur bungas koncertos spēlēja mana to laiku mīlestība. Damn. Laiks iet uz priekšu. Caur šo forumu iepazinu jaukus cilvēkus  - čau, Armand, čau kaķi  Elga, čau, Ivo, Čau, Mārtiņ..
Un tai skaitā divas mīlestības - patiesas un īstas. Vēl tagad atceros kā trīcošām rokām un kājām satiku šīs mīlestības. Ar vienu no mīlestībām gāju uz kinoteātri, dzert tēju un vienkārši baudīt klātbūtni. Žēl, ka nobijos no tā  cik stipri mīlu. Tagad esam katrs savā dzīvē. Citā pasaules malā. Un arī tas ir skaisti. Dzīve. Kāpumi un kritumi. Augšas un lejas. 
Sasodīts, žēl, beigusies ēra. Sasodīts, beigusies daļa manis. Un tā jau šķiet, ka pēdējā laikā ir pārāk daudz pārmaiņas dzīvē. Un še Tev, lūk  vēl šis pavisam pa vidu. Pārmaiņas. Ēras beigas. Tam visam pa vidu vēl ir tās, ka Man nepatīk pilnīgi neviens apģērba gabals uz pakaramā.  Neviens nav tāds, kuru uzvelkot es varētu teikt: jā,mans. Diskomforts. Vienīgais kas man patīk, ir baltas zeķes un apakšveļa. Viss.

Link | Ir kas piebilstams? | Add to Memories


Comments {2}

Eos

(bez virsraksta)

from: [info]eos
date: Apr. 10., 2018 - 04:50 pm
Link

Mjā. Man kontā tur satikti daudzi cilvēki arī, ar vienu satikos un sarakstījos 7 gadus, piezīmes par viņu vēl stāv rakstītas istabā uz sienām.

Feisbukā palikuši no tiem visiem tikai četri.

Kaut Anks jau, šķiet, jau no apmēram 2015. gada bija tiktāl apmiris, ka vilka tikai teorētiski dzīvību. Tai paaudzei, kas 2005- 2007 gadā bija 14-18 gadu veci, pienācis ģimeņu un lielo darbu laiks.

Ā, un par Tevi pašu, man aizdomas, ka es atdevu Tev skrituļslidas Ankā, ja nemaldos. Varbūt Tavam toreizējam puisim :D

Atbildēt


gedymin

(bez virsraksta)

from: [info]gedymin
date: Apr. 10., 2018 - 07:04 pm
Link

Skumji. Daudz patīkama laika tur pavadīts, daudz interesantu cilvēku bijis, kaut kādā ziņā garīgi tuvu cilvēku.

Žēl, ka no tām diskusijām nekas nepaliks, pat ja ir palikuši kontakti ar dažiem.

Atbildēt