MēS vIsI mIrSiM! - Post a comment
( Read Comments )
TimeText
09:38 am

[info]mamuts

[Link]


Lasu "Dienas biznesu" un nevaru vien beigt brīnīties - viņi ko, speciāli piemeklē visādas sliktas ziņas, m? Skolotājiem maksās 140 Ls par slodzi, Jūras bruņoto spoku par 40 miljoniem latu iegādātie kuģi esot totāls mēsls, kas vēl? Ā, lata vērtība gan uzkāpuse až vai līdz mākoņiem, nu jau par vienu jevriku dos 0,7065 latus un komediants Ufo būs deputāts Ikšķilē. Un 1000 miljonāru vietā mums esot vairs tikai 700, nu šausmas. :PPP Wopšem, lasiet Db, paši paliksiet debīli. ;))
Es tik vienu nesaprotu - tad, kad paziņoja, ka pievienosimies eirozonai, fiksētais lata kurss pret eiro tak bija 0,702804? Tad kā, 'bmaķarārā, tas sūds var tagad maksāt tik daudz eiro???
Jauku dienu Tev un padomā gan par izdzīvošanas jautājumiem, nunafig šitos eksperimentus... ak, jā - valsts iedzīvotāji domā, ka Latvijas valsts bankrots (maksātnespēja) JAU esot noticies. ;)) Dīvaini gan, kā Saeima to nav vēl pamanījuse... :D
E-ech, aizkāpšu uz banku, jauno lata monētu nopirkšu. Šoreiz tas būs kaut kas smuks, ne tāda cūka, kā pagājušoreiz... ;))
Reply:
 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:
Powered by Sviesta Ciba