MēS vIsI mIrSiM! - Post a comment
( Read Comments )
TimeText
02:20 pm

[info]mamuts

[Link]

Pavisam neslikti! ;))
http://lat.times.lv/index.php?Mode=readnews&NewsID=122595

[07.01.2005 06:00]
Interneta telefonija SKYPE 1.1

Ir izstrādāta jauna "Skype 1.1" versija, kas ļaus bez maksas sazvanīties ar draugiem ārzemēs, izmantojot internetu.
Mūzu ziemeļu kaimiņi igauņi ir izstrādājuši pagaidām populārāko interneta telefonijas programmu "Skype", kura tagad jau sasniegusi 1.1 versiju. Pats labākais, ka programma ir bez maksas un arī zvanīt otram lietotājam (ar tādu pašu programmu) var bez maksas – vienalga vai viņš atrodas Latvijā, Austrālijā, Krievijā vai kādā citā zemē. Tam tikai nepieciešamas austiņas un mikrofons, kas pieslēgts datoram, bet var iegādāties arī speciālas klausules vai komplektiņus, kur sakombinētas austiņas un mikrofons. Pat numuru var uzgriezt, neizmantojot datora tastatūru vai peli.
Jaunajai programmas versijai ir ļoti daudz uzlabojumu, ar ko var iepazīties izstrādātāju mājas lapā. Tagad varēs tērzēt (chat) paša izveidotās tērzēšanas istabās, kur varēs piedalīties pat līdz 50 personām. Sanāk pat tāda kārtīga konference.
Programmai ir bijuši gandrīz 50 miljons lejupielādes reizes un ik dienu to lieto vairāk nekā miljons lietotāju, kas šo programmu padara par vienu no veiksmīgākajām šajā jomā. Līdztekus zvanīšanas iespējām šajā programmā ir ietverts arī "Instant Messenger", lejupielādes menedžeris, konferences iespēja un daudz kas cits.
Reply:
 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:
Powered by Sviesta Ciba