MēS vIsI mIrSiM! - Post a comment
( Read Comments )
TimeText
09:35 am

[info]mamuts

[Link]

Apraksts: Carrera Binatone X430 jauns navigators ir izpildīts klasiskā krāsu lēmumā. Melni no plastika soft touch paneļi iemalo pa kontūru pelēko plastiku. Tas ir patīkams pēc taustes monobloks, apveltīts ar tievu korpusu un nelielu svaru 150 g.Sensoriskam ekrānam ir diagonāle 4.3 collās. Viņam ir ērta pārvalde ar pirkstiem un tas izcili izskatisies uz priekšējā auto paneļa. Interfeisa zīmītes ir lielas un viegli uzspiežas. Uzspiešanas ir vienreizīgas, skaidras, kuru pavada skanisks signāls-klikšķis. Menu ir informatīva un saprast ta darbu bus viegli pat iesākošajam lietotājam.Displeja atļauja ir 480x272 pikseļi.
Iekšējas atmiņas apjoms ir pilnīgi parasts 128 Mb. Velejoties, viņu var palielināt ar SD formāta atmiņas karšu palidzību līdz 2 Gb( iet komplektā ar Eiropas kartēm). Navigators atbalsta režīmus, kas ļauj atspoguļot kartes 2d un 3d formātos ar ātru pārtīšanu.Būs ērtas arī balss priekšpateikšanas kustības laikā

Laikam jau džeki no ExpressShop.lv noskopojās un neļāva kaut vienam latviešu draugam nopelnīt kādu mazumiņu, wot ij tagad mums ir, par ko parēkt. Starp citu, ja mēs visi sāktu ņirgāties par līdzīgiem tulkojumiem, domāju, ka kaut vai dažiem e-veikalu īpašniekiem samestos kauns un viņi meklētu izeju no situācijas, kurā paši palikuši par apsmieklu.

Jā, es zinu, ka pats nerakstu gramatiski pareizi un izmantojot rusicismus, žargona vārdus un ko-tik-vēl-ne. ;))p
http://www.expressshop.lv/lv/navigational/gps/edge_205.htm - akdie's, kas ir "Ieraksts par paietajām aprindām"?
Reply:
 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:
Powered by Sviesta Ciba