MēS vIsI mIrSiM! - Post a comment
( Read Comments )
TimeText
03:11 pm

[info]mamuts

[Link]

Manas ikdienas apraksts
Man ZUM lūdza
Nu, labi.
Pamēģināšu.
No rīta šefs izdomā briesmīgus darbus, piemēram, sameklēt informāciju. Visu dienu ar tiem ņemos - meklēju informāciju Tīklā, zvanos uz Ļoti Svarīgām Iestādēm, lūdzos, pratinu un draudu... beigās man tomērt viens kaut ko atsūta. Tā kā Šis ir savā darbā ļoti cieši saistīts ar datoriem, tad mēs ļoti ātri saprotamies un es dabonu infu, kas padomju laikā skaitītos Valsts Noslēpums. Eju priecīgs pie šefa, a tas, pīīīīīī... man pārmet, kāpēc viņš no koordinātēm nekā nesaprot, lai es taisot saprotamāk. Rakstu atkal Šim un eju mājās, tāpēc, ka darbalaiks nosprādzis.
Pa ceļam ielienu veikalā, jo gribas a) alu, b) daudz alus, c) neko citu kā ALU. Tur tirgo persikus, ar kuriem varētu sievu uzpirkt un noskaņot SEKSAM. Persiki divās vietās ir - plauktā (tādi puszaļi un viena govs jau pa tiem rakājas) un kastu grēdā, kur tie ir pussapuvuši. Nu, es esmu Mācīts Muļķis, tāpēc ceļu nost augšējo kasti ar "beigtajiem" firziķiem un - WOW!- zem tās esošajā kastē ir superīgi, lieli, smuki, gatavi persiki. Pielasu pilnu kuļķeni, tādus nesmukākos ielieku augšējā kastē, kuru novietoju vietā un eju pie kases, neaizmirsdams paņemt nožēlojamas 2 buteles Zelta alus. Pa ceļam govs beidz rakāties pa negatavajiem persikiem un man prasa "a gdje jus perikjus dostaļi?" Tēloju pajoliņu un godīgi parādu uz kastu grēdu. Babulis pat nepateicas un aiznesas kā plēsts pie grēdas, nobremzē un stulbi blenž uz augšējās kastes puvekļiem. Pa to laiku es stājos rindā pie kases. Aiz manis kaut kāds sīkais ņerga mēģina savas muterītes piekrautos iepirkumu rateļus izdabūt man garām un aizlīst priekšā. Sataisu briesmīgu ģīmi un viņam paprasu "klau, tu gribi ar mani iepazīties tuvāk?" sīkais nobāl un aizslēpjas aiz savas nomocītās muterītes, kura man pateicīgi-bailīgi uzsmaida. Nekā nebūs, man neinteresē tik glupas bābas, kuras sastrēgumstundā uz T-Marketu iet iepirkties uz mēnesi ar nekaunīgu sīci. Sableķoju Ls 2.02 un čāpoju mājās. Pa ceļam mani notašķa kaut kāds sajāts autiņš ar bābieti pie ruļļiem (droši vien uz frizētavu steidzas vāveri sakopt), kaimiņmājas Vaņka prasa cigaretes, tad, mani atpazinis, norūc "ah, ti že ņe kuriš", kaķu bars drūmā apņēmībā rokas miskastē, cerībā tur atrast vismaz valzivi...
Mājās pārrodos līdz nāvei noguris un pārskaities. Sievai buča, izvairos no sīca mestā cirvīša un iemetu šim ar kaķi. Ech, mana jaukā ģimenīte... ;))
Reply:
 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:
Powered by Sviesta Ciba