MēS vIsI mIrSiM! - Par zirgiem
February 7th, 2008
04:12 pm

[Link]

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Par zirgiem
Tas atgadījās viena rajona pilsētā.
Dzīvoja reiz divi draugi - sauksim tos par Vasju un Kovboju.
Vasja dzīvoja "fizkultūriešu namā" - mazģimeņu projekta mājā bez lifta, akurāt kā es pats.
Bet Kovbojs dzīvoja netālu no šīs pilsētas lauku saimniecībā ar visām no tā izrietošām sekām - govīm, cūkām, vistām, kartfeļlauku un vecu ķēvi. Viņi abi bija labi draugi un, tā kā abiem bija visai nejaukas sievas, tad viņi šad tad tomērt satikās un tādās reizēs pielējās līdz zaļiem sivēniem.
Reiz Kovbojs nodeva krāsainā metāla lūžņus (neteiksim, ka daudz, bet kādiem 5 litriem kandžas tomērt iznāca) un aiz priekiem puslitru izsūca uzreiz viens pats.
Bet tad viņš atjēdzās, ka viņa labākais draugs Vasja taču arī gribētu kādu lāsīti.
Mūsu Kovbojs uzleca zirgam mugurā un aizaulekšoja uz pilsētu.
Vispār, es šeit drusku pārspīlēju - ķēve bija jau cienījamā vecumā un par auļiem nevarēja būt ne runas.
Lai nu kā, bet līdz Vasjas mājai viņš tomērt nokļuva. Mājas durvis bija atstātas vaļā un Kovboja alkohola apmiglotajās smadzenēs iešāvās ģeniāla ideja: iejāt Vasjas dzīvoklī ar zirgu.
Ķēve no sākuma apstulba no šādas idejas, taču, ar līdzpaņemto pudeli pa ribām dabūjusi un izsunīta mātes vārdiem, viņa padevās.
Kāpņu telpā bija tumšs kā kūtī pusnaktī, bet līdz Vasjas durvīm viņi tomēr tika un Kovbojs, nenokāpjot no klepera, lepni piezvanīja pie durvīm. Labi vēl, ka bija seriālu laiks un neviens no kaimiņiem pa ceļam netrāpījās - es, piemēram, būtu pārbijies, ieraugot Čingizhana pēcteci savas mājas kāpņutelpā.
Vasja ar sievu rāmi sēdēja pie TV un skatījās seriālus, kad kāds pie durvīm sāka zvanīt. Vasja nolamājās un aizgāja skatīties, kuram idiotam nav ko darīt.
Atverot durvis, viņš aiz izbīļa paģība.
A Tu pats nepaģībtu, atverot durvis un savas sejas tiešā tuvumā zirga ģīmi ieraugot?
Padzirdējusi kritienu, koridorā izskrēja Vasjas sieva. Kovbojs, braši novēlies no zirga, galanti palīdzēja Vasju dabūt pie samaņas, šim mutē ielejot krietnu šļuku līdzpaņemtā Dzīvības Ūdens. Pa to laiku koridorā izlīda kaimiņi, jo Vasjas sieva uz Kovboju bļāva kā ierūsējis gatera zāģis.
Zirgs labprāt būtu apgriezies un devies lejā pagaidīt saimnieku, jo Vasjas sieva šo sāka slānīt pa degunu ar dvieli, bet šaurajā koridorā zirgs nespēja apgriezties, tāpēc tikai atstāja uz koridora grīdas iespaidīgu zirgābolu kaudzi.
Kaimiņi deva visādus padomus, kā zirgu dabūt prom, bet ķēvei nebija pazīstama atpakaļgaita, bet zirga sadalīšanai sastāvdaļās aktīvi pretojās Kovbojs.
Beidzot pār kādu no viņiem nāca apgaismība un, pārcilājot visas mēbeles Vasjas viesistabā, vecā ķēve tika ievesta Vasjas dzīvoklī, kur tā beidzot varēja apgriezties un doties tālajā un briesmu pilnajā mājupceļā.
Bet Vasja ar Kovboju vēl ilgi tīrīja koridoru no zirgāboliem...">
No šejienes http://feels.ru/2008/02/07/kovbojjskie_strasti.html

Current Mood: aprēcies

(Leave a comment)

Powered by Sviesta Ciba