MēS vIsI mIrSiM! - Post a comment
( Read Comments )
TimeText
08:17 am

[info]mamuts

[Link]

Labrīt, labrīt!
Sestdien izdomājām, ka tākā izkustēties un kaut kur aizbraukt zaļumos. Neko ļaunu nedomādams, iebakstīju pirkstu kartē, kur rakstīts bija "Aviekstes ūdenskrātuve" un avantūra varēja sākties. ;)
Man bija pārsteigums, cik daudz vietās labo ceļu segumus un cik ir jau uzklāts jauns segums: dažviet bija ideāla šoseja - gluda, taisna, tuksnesīga... pa ceļam, atpūtas vietas meklējot, izmetām pāris līkumus un secinājām, ka Lapsai123 tomēr ir taisnība: ne katra sādža ir kartē atzīmēta, par viensētām nemaz nerunājot. ;))
Aviekstes ūdenskrātuve bija šaura, stāviem krastiem un atpūtai kopā ar mazu bērneli absolūti nepiemērota... pa "tojama-tokanava" tipa lauku ceļu devāmies uz šoseju, tak bija jāšķērso konstrukcija, ko aborigēni milzu patriotisma uzplūdos bija lepni nodēvējuši par tiltu. Žēl, ka nav man digitālais fotoaparāts - tāds "tilta pārbraukšanas" skats laikam no malas bija iespaidīgs. :)))
Ļoti jauku atpūtas vietu atradām pie Ogres upes, netālu no Tūjas. Tur upe met līkumu un izveidojusies neliela sēre, kur bērniem bradāt, bet otrā pusē ir dziļums. Ūdens bija auksts, ne pārāk dzidrs, bet grunduļu bariņus saskatīt varēja. Neko lielu gan nenoķēru, bet neesmu jau badmira - man vajadzīga atpūta, ne kārtējais makšķernieku stāsts. ;))
Un kā atpūties Tu?
Jauku dienu Tev!
Reply:
 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:
Powered by Sviesta Ciba