MēS vIsI mIrSiM! - February 1st, 2010

February 1st, 2010

February 1st, 2010
10:39 am

[Link]

http://lv.neciklopedija.org/wiki/S%C4%81kumlapa - nu ir jau tur muļķības sarakstītas, tak laba vieta, kur izgāzt žulti un izklaidēties.

(2 comments | Leave a comment)

TimeEvent
11:37 am

[Link]

Opā!
Eu, bet man tomērt to laptopu atveda! :D Smuks gan, sčas paprovēšu to nelaimīgo Ubuntu uzlikt - man ir pamatotas aizdomas, ka nedēļas nogales kreņķu iemesls ir nosprādzis vecais cietnis, ne manas līkās rokas, kā te dažs labs atļāvās domāt. :D Instalācija sākas, problēmu nekādu - pēc XP tincināšanas te viss šķiet saprotams. A, tad jau redzēs.

Uzliku to karmisko koalu, pēc kādas stundas turpināšu skatīties - pagaidām esmu sajūsmā, ne tildi nevaig, ne M$ Ofisu... wow!

(12 comments | Leave a comment)

TimeEvent
01:57 pm

[Link]

Vaimandieniņ... :DDD
Jan09 ir taisnība - man ar Ubuntu patiesi pietiek visam kā mājas lietotājam. Un porķikam absolūti nav ne vainas, ja neskaita peles trūkumu - sensoru ekrāns tačpads pārāk jutīgs. :D /pirmais ieraksts no jaunā datora šiten, ha!

(14 comments | Leave a comment)

TimeEvent
07:39 pm

[Link]

N-ja.
Houston, we have a problem )
Čozanah, bļe???

(6 comments | Leave a comment)

TimeEvent
10:06 pm

[Link]

Ahā!
http://linux.edu.lv/index.php?name=Knowledge_Base - ekur ir resurss tādai tējkannai kā es. Nu, tagad skaidrs - tas "sudo dpkg -i [fail_atrašanās_vieta/faila_nosaukums]" jāraksta terminālī, ja? A to es nesaprotu, kā tas ir "ielogoties kā root". Skāic, rīt dosimies kaujā. :D

(10 comments | Leave a comment)

TimeEvent
10:47 pm

[Link]

Nupat kā mūsu ielā bij' cirks:
Iebrauktas divas sliedes un mašīnas pa tām brauc kā tramvajs. Nu un kad divi tādi tramvaji satiekas, skats pa rubli... no sliedēm nobraukt nevar neviens, lai kā to gribētu izdarīt, vadītāji lec laukā un sauc otru par [censored], apmainās mašīnām un provē ar otra mašīnu kaut ko izdarīt: smagais bembis iesēdās un buksē, nekust ne no vietas, vieglais golfiņš peras pa tām sliedēm kā pīle pa ledu... kaut kur nogriezties ar' nav kur, gar abām ielas pusēm mašīnas. A es skatos un ķiķinu - taisni tāpat kā gudrie Ubuntu guru, lasot manas grūtības. :D
Labi, iešu gulēt. Ar labunakti!

(1 comment | Leave a comment)

Previous Day 2010/02/01
[Archive]
Next Day
Powered by Sviesta Ciba