MēS vIsI mIrSiM! - January 30th, 2010

January 30th, 2010

January 30th, 2010
12:29 pm

[Link]

Oibļē...
Tikko kā beidzu sniegu šķūrēt, piesēdos pie datora, paskatos pa logu - atkal no debesīm krīt baltā maucība... :(( nu cik tad var!
Radās ģeniāla ideja, tikai diemžēl nerealizējama: pieslēgt kādus 10 velotrenažierus pie strāvas ģeneratora, akumulatora un pārējiem pribambasiem un atvērt sporta klubu: lai vismaz kaut kāds labums no hiperaktīviem sportistiem da resnām kundzēm - būs, kas vismaz mobilku uzlādē. :D Dievs vien zina, cik ilgi būtu pedāļi jāmin, lai kaut "Iļjiča spuldzītei" pietiktu... ;))
E-ech... jauku atpūtu Tev!

(4 comments | Leave a comment)

TimeEvent
12:56 pm

[Link]

Ekur labs pirkums, lai mājniekus vai viesus pārbiedētu: http://cgi.ebay.de/echter-Hammerhai-Kopf-XL-RARITAT_W0QQitemZ370323927116QQcmdZViewItemQQptZMineralien_Fossilien?hash=item563906b04c ;))

Cilvēku galvas arī ir... http://cgi.ebay.de/Menschen-SCHRUMPFKOPF-Schaedel-abgerissener-Kopf-6882-3_W0QQitemZ350261696132QQcmdZViewItemQQptZKost%C3%BCme_Masken_Per%C3%BCcken?hash=item518d395684 nunahui, kurš tad tādu pirks un ko pēc tam ar tādu darīs??? Ar vājiem nerviem vai hipertrofētu iztēli labāk neskatīties, ja!

(2 comments | Leave a comment)

TimeEvent
02:30 pm

[Link]

Īīīīīīīīīīīīīīī, [censored], [censored], [censored], [censored], [censored], [censored], [censored], [censored], [censored], [censored], [censored], [censored], [censored], [censored], [censored], [censored], [censored], [censored], [censored], [censored]!!!!!
/man aizrādīja par rupju vārdu (liekas, pie tādiem pieskaitāms "resnas kundzes", bet varbūt "hiperaktīvi sportisti", es naz, man poh) lietošanu, bet tas nav svarīgi, es tagad koncentrējos, koncentrējos... nē, nu kur tik stulba programmatūra var tikt izdomāta, hz - uztaisu datu dvd ar to [censored] ubuntu (kaut viņu mēris parautu un septiņas Jebipetes krokodilienes gabaliņos saplēstu, [censored]), iestūķēju rezerves kompī, BIOSā uzlieku Boot from CD, palaižu, un... [censored], nah man neviens [censored] nepateica, ka te sākas kaut kāda komandu rakstīšana da hz kas??? izsaucu help'u, a tā pidarasība pat neļauj faila nosaukumu sameklēt, komandas "autorun" un "setup" neatpazīst, arī "goto nahui" ne...
Tad kas sanāk - no sākuma jāuzliek winda un tad tikai tas H@jubunta???

Current Mood: niknZZZ

(36 comments | Leave a comment)

Previous Day 2010/01/30
[Archive]
Next Day
Powered by Sviesta Ciba