MēS vIsI mIrSiM! - July 28th, 2009

July 28th, 2009

July 28th, 2009
01:18 pm

[Link]

Sveiciens no Islandes!
Atrodamies Vopnafjorduras ciemataa Islandes ziemeljaustrumos, aiz loga ir +10 graadi peec Celsija un pastaaviigi smidzina lietus. No riita lietus lija horizontaali, jo puuta viegla briize. Nupat kaa atgriezaamies no pastaigas gar okeaana krastu, salasiijaam miidijas vakarinjaam un sabildeejaam melno smilshu opludmali, un visaadus dabas skatus. Daudz putnu - visnejaukaakaas ir juuras zhagatas, jo taas, ieraugot cilveekus, seko tiem pa gabalu un skalji bljaustaas. Kuitalas, irbes, visdazhaadaakaas kaijas, juuraa peld puukpiilju bari... pashlaik ir beegums un var aiziet liidz pasham uudenim, jo krasti te ir staavi un lejaa var nokaapt tikai dazhaas vietaas. pie krasta dazhviet saskalotas milziigas miidiju chaulu kaudzes, gar krastu stiepjas fantastiskas juuras aljgju laminaariju audzes... tagad aatri kaut ko iekodiisim un tad es ieshu uz tuvaako upiiti patrenkaat taiminjus.
Saule te pagaidaam nenoriet, polaarais loks ir tikai 60 km attaalumaa. Ainavas fantastiskas - dazhviet ir zaljas pljavas ar aireneem liidziigu garu zaali, citviet ir kaili, tumshpeleekas lavas lauki. Vakar apskatiijaam arii smirdekliishus - karstos avotus ar seeruudenjradi paarsaatinaatu uudeni, smirdeeja kaa Kjemeros.
Vakardienas paarlidojumus un tierm sekojosho paarbraucienu 250 km paarcietaam bez zaudeejumiem un sevishkjiem piedziivojumiem.
Taa kaa pashlaik rakstu no iBook G4, tad neprotu te atrast ne koolu, ne semikolu un nevajag ar´!
Miilji sveicieni visiem no Mahairoda (iipashi Zupcim, hehe), kaa jums klaajas?

Tags:

(13 comments | Leave a comment)

Previous Day 2009/07/28
[Archive]
Next Day
Powered by Sviesta Ciba