MēS vIsI mIrSiM! - April 2nd, 2009

April 2nd, 2009

April 2nd, 2009
08:34 am

[Link]

Arrrrrrgh!...
Nedienas ar e-maucību turpinās: vakar speciāli aizklīdu līdz biļešu tirdzniecības vietai pie Mildas. 20 braucieni, Ls 7.20. A wot nekas nebūs, sIsTēMa nestrādā. wot ij maksāju atkal šorīt 50 santīmus, bļe. Nu poh par tiem saņiem, bet šitik atklāta krāpšana gan man nepatīk. Pidari un lezbas, bļe.
jauku dienu Tev un neļauj gan sevi šmaukt.

Current Mood: niknZ

(11 comments | Leave a comment)

TimeEvent
12:26 pm

[Link]

Instrukcija
Viens džeks nopirka Kanādā ražotu verķi peļu ķeršanai. Verķis sastāv no 10 cm garas šķērsgriezumā trīsstūrainas caurules, kuras viena puse iekšpusē ir noklāta ar speciālu līmi. caurulē tiek ielikta ēsma un nolikta stūrī - grauzējs iet pēc ēsmas, pielīp un nost vairs netiek.
Lasam instrukciju:
"Kad pele pielipusi, aiznesiet slazdu 3 jūdžu attālumā no tuvākajām mājām, uzmanīgi atbrīvojiet peli no slazda un palaidiet brīvībā..."

Current Mood: aprēcies
Current Music: parodija par Kanādas roņu slaktēšanu

(11 comments | Leave a comment)

TimeEvent
12:51 pm

[Link]

http://www.delfi.lv/news/national/politics/article.php?id=23749227 - tas ir kaut kas jauns, vācu sieru tirgot kā Trikātas brūvējumu. :D

(18 comments | Leave a comment)

TimeEvent
07:51 pm

[Link]

Fi!
Uzpildīju savu glauno braukšanas viedkarti (20 braucieni - Ls 7.20), lepni nomahājos pie trolejbusā vienīgā e-talonu reģistrētāja, tad varen apmierināts ar sevi sēdos beņķī un nelikos ne zinis par apkārtējiem.
Iebrida kontrole un sāka visus terorizēt.
Es izvilku savu viedkarti un gaidīju, kas nu būs.
Kontrolieris skumji uz mani paskatījās, žēli nopūtās un atzinās, ka viņam nemaz nav tā verķa, ar ko pārbaudīt - esmu to brīnumu izmantojis vai tomērt nē... ;))))))))))))))

(15 comments | Leave a comment)

TimeEvent
11:20 pm

[Link]

Izmēģināju Google Street view - drīz arī fotoaparāts ekskursijās nebūs vajadzīgs tik ļoti... :DDD

(Leave a comment)

Previous Day 2009/04/02
[Archive]
Next Day
Powered by Sviesta Ciba