MēS vIsI mIrSiM! - January 8th, 2009

January 8th, 2009

January 8th, 2009
08:53 am

[Link]

Labrīt!
Urrā! izgudrots teleports!!! a kā savādāk lai saprot darba instrukcijas frāzi "12.Dzeramo ūdeni un biroja papīru Saimnieciskā nodrošinājuma nodaļa pamatstruktūrvienībām izsniedz pēc pieprasījuma pa tālruni."
Wot, iztēlojos: piezvanu, pasūtu puslitru karsta ūdens un pielieku klausuli pie tējas krūzes, lai tajā satecina pasūtījumu... diez, kā ar papīra teleportēšanu? no zila gaisa iznirs papīra paka un бухнется precīzi norādītajā vietā, jebšu man katru reizi būs jānervozē un jāuzmin, kurā vietā tad nu šoreiz gaidāms papīra pakas krišana? :D
Ak, šis kancelejiskais izteiksmes stils... :D
Jauku dienu Tev un pārlasi gan, ko Tu raksti...

(12 comments | Leave a comment)

TimeEvent
11:45 am

[Link]

O! Šķirstot avīzi, atradu ieteikumu tiem, kuri visfiksāk grib kāpt pa karjeras kāpnēm; daudzi aptaujātie to esot atzinuši par visefektīvāko!!! :DDD
Klikšķis - Ls 49! )

Current Mood: histērisks
Current Music: ieslēgts skaitītājs

(18 comments | Leave a comment)

TimeEvent
12:12 pm

[Link]

Ko tik neizdomā, bet varbūt kādam noder.
Starp citu, ja ofisā valda nekārtība, galdi nokrauti vajadzīgiem un ne tik steidzamiem papīriem, visur var atrast nevienam nepiederošas lietas - tas nozīmē, ka Ofisa gariņš ir uz jums sadusmojies un speciāli cenšas ieriebt. Ofisa gariņš - varens spēks, tāpēc jācenšas to pielabināt.
Zinoši ļaudis iesaka rīkoties tā: priekšniekam jāierodas ofisā agrāk par visiem, jāuzvelk žakete ar oderi uz āru, un jānoliek bļodiņa ar pienu zem radiatoriem. Tad jāpasaka Ofisa gariņam savas vēlēšanās. Protams, no padotajiem to nedrīkst neviens redzēt vai dzirdēt, ne tā sapratīs.
Nedrīkst arī aizmirst Ofisa gariņa dzimšanas dienu (tāpat, kā Mājas gariņa dzimšanas diena, tā ir 10.februāris). Bet pate tīkamākā dāvana Ofisa gariņam ir un paliek šņaucamtabaka.

(7 comments | Leave a comment)

Previous Day 2009/01/08
[Archive]
Next Day
Powered by Sviesta Ciba