MēS vIsI mIrSiM! - December 22nd, 2008

December 22nd, 2008

December 22nd, 2008
11:02 am

[Link]

Ufff...
Meklējot infu, kā atrisināt kārtējās problēmas ar dzelžiem, atradu šādu te bļāvienu pēc palīdzības:
"Man te vienā forumā prasīja "screenshot". Tā, kā angliski lāgā nesaprotu, internetā iztulkoju, tā arī izdarīju. Plinte reģistrēta. Sūds par monitoru, to var nopirkt jaunu, BET KĀ LAI DABŪJU ATPAKAĻ BILDI, KAS UZ MONITORA BIJA ????? HEEEELLLLPZZZZZ !!!!!!"

M-nja... tas varētu būt par mani. ;))
Jauku dienu Tev! Kā tad veicas ar gatavošanos Ziemassvētku aizvadīšanai, vai šņabis pietiekamā daudzumā sapirkts? ;))

(Leave a comment)

TimeEvent
02:41 pm

[Link]

Nu, mļin!...
Agdies, agdies, kas tas dažiem maniem draugiem par depresņaku saistībā ar Pērcietsvētkiem un gada nogali... nudie', vai tad Mērfija likums "nekad nevar būt tik slikti, ka vairs nevar būt vēl sliktāk" ir atcelts? Nekad nebūtu domājis, ka nevajadzīgo tēriņu ierobežošana ir kaut kas traģisks - nu, nepīpēsim/nedzersim maXimas krutku, bet tabaku audzēsim paši un šņabi dzīsim paši un lai tā ekanomika iet [pīīīīīīī]... nu, nepirksim barību kodēm, bet pirksim tikai labas drēbes, rūpīgāk izvēlēsimies paiku, niknāk kašķēsimies bodēs - ij visa bēda! Padomju laikus pārdzīvojām, vai tad nu šitie mūs piebeigs? Es jau saprotu, ka pie labklājības pierod fiksāk kā pie kaķa mēsliem, bet johaidī - neatceraties vairs laikus, kad iebrien veikalā, izstāvi garumgaro rindu, lai nopirktu puskīlo tādas desas, ko mūsdienās pat suns vairs neēd? Kad cukurs bija par taloniem, bet kafijas bundža skaitījās glauna dāvana? Kad sūda žiguli lai nopirktu, bija gadiem rindā jāstāv? Kad par tādu labklājības līmeni, kāds ir tagad, mēs tikai elsām un pūtām aiz skaudības, bet, veikalā ieejot, dažreiz plauktos bija tikai pāris preces?
A mēs tai laikā bijām laimīgāki, jo nekā n@h#j nezinājām par labklājību. Un izdzīvojām, bez lielām problēmām. Tad, kas - domājat, tagad būs sliktāk kā nekad? Ka - viss, jāietinas palagā un lēnām jārāpo uz kapsētu?
A wot ij ne vella, vismaz es netaisos padoties. Nošauties vai pakārties vienmēr paspēs. Vai ne? ;))

Tags:

(9 comments | Leave a comment)

TimeEvent
04:34 pm

[Link]

;))
Te tāds dīvains sludinājums, varbūt kādam WOW fanam noder... http://www.ss.lv/msg/lv/electronics/computers/software/games/VnkJHE5hQl0=.html

Current Mood: aprēcies

(3 comments | Leave a comment)

TimeEvent
07:05 pm

[Link]

Kā to pudeli attaisīt, ja pārējie nepalīdz, bet rēc, vēderus turēdami?! )

(Leave a comment)

TimeEvent
09:53 pm

[Link]

Spēcīgas bildes, kas uzrunā.
http://fishki.net/commentall.php?id=45830 - 2008.gads fotogrāfijās. 1.daļa
http://www.fishki.net/comment.php?id=45901 - 2008.gads fotogrāfijās. 2.daļa

(5 comments | Leave a comment)

TimeEvent
10:17 pm

[Link]

+100!
Когда голосовое управление техникой войдет в массы, первым делом надо будет сделать чтобы по команде "&ЛЯ&Ь!!!" прекращалось и отменялось последнее действие... даже адаптироваться к новшеству не надо будет.

(1 comment | Leave a comment)

TimeEvent
10:24 pm

[Link]

Melnais humors:
В реанимационном отделении больницы No6, на 6-м этаже, в палате No6 на 6-й койке в ночь с пятницы на субботу умирает пациент.
На его место, что вполне понятно, селят другого. Но по прошествии недели в реанимационном отделении больницы No6, на 6-м этаже, в палате
No6 на 6-й койке в ночь с пятницы на субботу умирает и он.
По больнице пошли свойственные циникам-врачам полушутки, дескать, место несчастливое. Но это не повод оставлять койку пустой в свете их крайнего дефицита, поэтому туда селят очередного несчастного, который спустя ровно неделю ночью благополучно следует за двумя своими предшественниками.
После этого шутки врачей стали изрядно отдавать нервозностью. Кое-кто купил книги по оккультным наукам, но, что делать, койку заполнили еще одним пациентом. Бедняга умер ровно через неделю. В роковую ночь.
Шутки врачей разом закончились, под видом больного на койку No6 кладут полуторацентнерного санитара и в страшную ночь с пятницы на субботу наиболее сильные телом и духом медики расфасовываются по палате дрожа ждут страшного часа...
Итак, стрелка часов переваливает за 12... в палату входит... вся в белом... УБОРЩИЦА баба Маня с пылесосом, выдергивает из розетки штепсель аппарата искусственного дыхания, вставляет туда пылесос, тщательно убирается…

Current Mood: histērisks

(1 comment | Leave a comment)

Previous Day 2008/12/22
[Archive]
Next Day
Powered by Sviesta Ciba