MēS vIsI mIrSiM! - April 1st, 2008

April 1st, 2008

April 1st, 2008
08:27 am

[Link]

Labrīt, smaidošie!
Ceru, ka šodienas joki būs tikai labestīgi un bez ļaunuma. Ja es valkātu kontaktlēcas, noteikti nopirktu kādas no šīm te http://www.superbrilles.lv/?op=prod&c=19, kolēģus pabaidīt. :DDD
/īstenībā, es meklēju informāciju par fotohromo briļļu cenām, jo parastās saulesbrilles man neder, bet siltā laikā naģeni valkāt arī nav nekāda prieka.
Ai, vēl man sieva vakar tādus jaunumus pateica, ka až žoklis atkārās - sīkais aiztriekts uz profesionālo deju skolu www.duets.lv - esot pareizais augums, stāja un dotības. 4-reiz nedēļā šo trenkāšot. ;)) Kārtējo reizi pārliecinos, ka sievietēm visai pagrūti mūs saprast - viņa to pateica tādā tonī kā atvainojoties vai lūdzot. Neesot droša, ka man tas patiks. :D da es tak laimīgs kā zilonis - ja arī man daba ir noskaudusi stāju, kustību koordināciju un reakciju, takš lai tak puikam tiek!... Vismaz ar meitu sašņorēšanu šim nebūs problēmas. :DDD
Jauku dienu Tev!

Current Mood: jauks

(22 comments | Leave a comment)

TimeEvent
09:36 am

[Link]

Šitā gan.
Ielienu www.latvenergo.lv, apskatos, cik tad elektrība tagad maksā. Ls0,06762 par kWh. OK, brienu uz hanzanetu, lai nomainītu regulārā maksājuma summu. Ko domājies - tur iespējams ielikt vien 0,068 par kWh... par katriem 100 kWh 4 santīmi aiziet kaut kur pa kreisi. Interesanti, kam?

(14 comments | Leave a comment)

TimeEvent
11:45 am

[Link]

Aizkāpu uz "Coberg" optikas bodi, sev jaunas brilles pasūtīju ar fotohromajām lēcām - starp citu, sākot no šodienas, Cobergā fotohromajām lēcām atlaides ir 70%! ;)) Nu, labi - april, april! tikai 30%... bet vienalga, smukas brilles par nepilniem Ls 100 - tas ir normāli. Tev arī vajag brilles?

(48 comments | Leave a comment)

TimeEvent
02:41 pm

[Link]

Nupat kā iedomājos, ka mums būs ļoti jautras vecumdienas. Tik daudz veceņu, bet ar tetovējumiem uz muguras vai pakaļas... ;))

(61 comments | Leave a comment)

TimeEvent
02:53 pm

[Link]

Skaists stāsts krievu mēlē
Par debesīm un elli )

(2 comments | Leave a comment)

Previous Day 2008/04/01
[Archive]
Next Day
Powered by Sviesta Ciba