MēS vIsI mIrSiM! - Post a comment
( Read Comments )
TimeText
12:36 pm

[info]mamuts

[Link]

Dakter?
Šite es pierakstu recepti, kā es nupat kā pagatavoju cūkgaļu, jo tā ir tik garda, ka domāju, ka norīšu mēli un nespēšu vairs parunāt. Tātad:
Cūkas karbonādes gabalu sagriežu kubikos, lieku plastmasas traukā un tad pielieku sāli, divas saspiestas ķiploku daiviņas, saldo papriku, baziliku, timiānu, kurkumu diezgan daudz, pētersīļu pulveri, citrona sulu, maltos melnos piparus un visu kārtīgi izmīcu. Sautēju pannā uz lēnas uguns stundu.
Paralēli novāru rīsus ar kariju - smaržo vnk apdullinoši, pat kaimiņu suns vairs nerej, bet šļupst, jo pilla rīkle slienām. :D
Labu apetīti un jauku dienu visiem! ;))
Reply:
 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:
Powered by Sviesta Ciba