Mana zeme. Debesis. Un elle.
View:Personal Journal.
View:Friends.
View:Calendar.
Missed some entries? Then simply jump to the previous day or the next day.

Sunday, October 18th, 2009

Time:6:46 pm.
Ja nu gadījumā arī jums izdevās veiksmīgi nogulēt Swedbankas vērtīgo punktu programmu tāpat kā man,  šodien pamanīju, ka tiek dota vēl viena iespēja iztērēties vai saziedoties:
Noslēdzot programmu, daļai Vērtīgo pirkumu programmas klientu tehnisku iemeslu dēļ netika norādīts precīzs punktu skaits. Precizētais punktu skaits internetbankā tiks atspoguļots līdz 2009.gada 10.oktobrim. Balvu pieteikšanas termiņš tiek pagarināts līdz 2009.gada 30.oktobrim!
Comments: Read 3 or Add Your Own.

Time:9:15 pm.
Lai arī cik neproduktīva diena bija priekš KD rakstīšanas, produktivitātes kalngalu tā sasniedza Garkalnes bunkurā, kur veiksmīgi atradām paslēpto geochaching dārgumu.Vēl lielāka produktivitāte tam sekoja Berģu kafejnīcā Tētis, kas jau izsenis zināma ar kuņģa noslogošanas slavu, un to nekāda krīze nemaitā: porcijas vēl joprojām tik pat milzīgas, ka mani nepamet sajūta, ka tas nav domātas vienam cilvēkam. Kamēr vietējais jauniešu zieds pie blakus galdiņa kāri vēroja hokeju, bet dažus galdiņus tālāk cits vietējais zieds ar Jūliju Krūmiņu un viņa neiztrūkstošo cigāru priekšgalā sita kārtis, mēs nekautrīgi un pārgalvīgi pārēdāmies (to nākas nožēlot vēl šobrīd). Tagad tusnīdama saliku matos hennu un gaidu Lieldienu brīnumiņus.
Comments: Read 7 or Add Your Own.

Mana zeme. Debesis. Un elle.

View:User Info.
View:Friends.
View:Calendar.
View:Memories.
Missed some entries? Then simply jump to the previous day or the next day.