Mana zeme. Debesis. Un elle.
View:Personal Journal.
View:Friends.
View:Calendar.
Missed some entries? Then simply jump to the previous day or the next day.

Thursday, January 29th, 2009

Subject:Bet šitais gan ir kruta:
Time:1:13 pm.
Viena no lielākajām Lietuvas reklāmas aģentūrām pāriet uz darbu nakts režīmā. Otra lielāka reklāmas aģentūra Lietuvā "Not Perfect | Y&R" šo piektdien strādās nevis kā ierasts pa dienu, bet pa nakti. Kā atzina aģentūras direktors Pauļus Senūta, "mēs zinām, ka rutīna ir lielākais iztēles, prieka un pozitīvās enerģijas ienaidnieks. Un tieši tādēļ "Not Perfect | Y&R" ir nolemts to lauzt. Ne jau tādēļ, ka nebūtu citu veidu kā svinēt dzīvi, bet mums neizdevās atrast atbildi uz vienkāršo jautājumu "kādēļ nē?""

Šo piektdien, 30.janvārī, tā vietā, lai ierastos darbā 9 no rīta un strādātu līdz 6 vakarā, "Not Perfect | Y&R" darbinieki ir nolēmuši ierasties darbā astoņos vakarā, un strādāt līdz pat 4 sestdienas rītā. Šo nakts maiņu aģentūra ir nodēvējusi par "Nakts darbu".
Comments: Read 4 or Add Your Own.

Subject:par nebūtisko
Time:7:07 pm.
Biju pie daktera, kurš sagāza kājai virsū skābi un teica, ka pirmdien pirms darba gribēšot mani redzēt. Tagad brīžiem pukst, brīžiem nekā, bet smeldzīte ir, jūnov. Lai padarītu svētkus vēl lieliskākus, ieķellēju matos krāsu naivā cerībā piestāvēt savai sarkanajai somai. PPT cepās augšā & rīt ir piektdienāaaah. Varēšu darbā bļaustīties un skaļi smieties ar attaisnojumu.

Upd: Ui, sarkani. Pa īstam šoreiz (mī šokā).
Comments: Read 4 or Add Your Own.

Mana zeme. Debesis. Un elle.

View:User Info.
View:Friends.
View:Calendar.
View:Memories.
Missed some entries? Then simply jump to the previous day or the next day.