Mana zeme. Debesis. Un elle.
View:Personal Journal.
View:Friends.
View:Calendar.
Missed some entries? Then simply jump to the previous day or the next day.

Wednesday, December 10th, 2008

Subject:galvā šodien buši un (pr)editori
Time:1:06 pm.
http://www.youtube.com/watch?v=4uSqbMGGFDI&feature=related
Comments: Add Your Own.

Time:7:58 pm.
y1pTizemzG4mLfe1b869hVaUdvhPcV8AvcAKQf7VRMx6tUcriKIOdyBiYOhhS-Hv-eo.jpg
Comments: Read 1 or Add Your Own.

Time:8:16 pm.
Nafigoju visu epastkasti, atstādama vien pēdējos 4 meilus. Izrādās, ka nav nemaz tik grūti paņemt un vienā rāvienā iztīrīt pēdējos 7gadus no dzīves. Tāds viss pofig vakariņš, you know.
Comments: Read 11 or Add Your Own.

Subject:visu dienu klusēju..bet vairs nevaru, ziniet
Time:11:26 pm.
Nu a ko jūs domājāt?? Būs ekonomiskā krīze un viss paliks tāpat kā līdz šim?
Sorr, bet Godmanis šodien bija zvērs. Un tas, kādus sūdus ir sabīdījušas valdības pirms tam.. atvainojiet, bet ejiet nah.. ja kāds kko viņam šobrīd vispār var ko pārmest, tad to vajag adresēt mazliet senāk.
Izbeidzam vienreiz šito eiforiju! palasiet vēstures grāmatas un salīdziniet to, cik labi mums vispār vēl šobrīd iet. Palasiet un apjēdziet - tā ir realitāte. Bučojiet šo zemi un lūdziet, lai kāds vispār mums aizdod naudu šajā sū** bedrē, kur šobrīd esam! Drīz pielūgsim Ra un būsim apmierināti, ka saule parāda vaigu šaipus zemeslodes.

p.s. es tiešām ceru, ka visas PVN likmes beigu beigās tiks "pārnestas" uz ražotājiem & izplatītājiem.. nevienam jau negribas atkāpties no peļņas.. turpretī - ikvienam gribas izdzīvot. ja to sapratīs, tad varbūt kkas vēl notiks.. Jau šobrīd ir vērojama tendence, ka visi starpnieki lēnām bankrotē, un jā - peļņu gūt par "neko" jau ir viegli. Ja ņemam padziļināti, tad jau šobrīd pārtikai cenas krītās & kritīsies vēl .. vismaz par 10%, tātad - ļoti ceru, ka parastie vulgaris un mirstīgie to pvn neizjutīs tik drausi, drīzāk vinš iesitīs robu tirgotāju maciņos, kas līdz šim ir vārījušies profitā, tas izlīdzināsies sliktākajā gadījumā ar bezpeļņu.. vēl sliktākajā - ar zaudējumiem uz pāris gadiem.. labi, peļņas nebūs uzņēmumiem, nebūs attīstības.. bet varbūt.. es tiešām ceru, ka vēl varbūt mēs nebankrotēsim kā Īslande. Just open your mind. Mēs esam bedrē, un loģiski, ka mēs nevaram palikt tai pašā trauciņā savu svietu kuļot.. kkam ir jāmainās. Gribiet - pieņemiet & dariet vairāk, negribiet - sēdiet un čīkstiet.
Comments: Read 23 or Add Your Own.

Mana zeme. Debesis. Un elle.

View:User Info.
View:Friends.
View:Calendar.
View:Memories.
Missed some entries? Then simply jump to the previous day or the next day.