Mana zeme. Debesis. Un elle.
View:Personal Journal.
View:Friends.
View:Calendar.
Missed some entries? Then simply jump to the previous day or the next day.

Saturday, November 15th, 2008

Time:5:28 am.
Skarbi, bet atmiņa jātrennē, citādi video internetā nākas skatīties aizžmiegtām acīm, jo brilles gluži vienkārši aizmirstas mājās. Fail you must! :D
Comments: Add Your Own.

Time:2:49 pm.
Man besī šitās brīvdienas! Atgādina Ziemassvētkus.
Man ir aizdomas, ka mana hiperaktivitāte nīkst laukā, ja nav ko darīt.
Un laiks tāds, it kā mākoņtēvam liela bimba uznākusi. Un dēļ šitāda liela gaudotāja Tu, cilvēks, nevari ne uz jūru aizbraukt, ne pa rajonu pastaigāt!
Īsāk sakot - stulbi. Kaifs nerodas no bezdarbības, kaifs rodas, kad kalnus gāž! Bet Latvija staro un gavilē, ēdot cepešus un blenžot TV. Aizdedzies, ibio!
Comments: Read 13 or Add Your Own.

Subject:Lai tā ekonomika iet un iesālās - man ir brīvdienas!
Time:6:30 pm.
Viss ir vienkārši - ja Tev ir neoma - aizej uzroc dobi un depresija pa dibenu izlidos laukā. Well, dobi gluži neraku, bet uzpucēju visu māju, traukus, veļu un tad ielīdu vannā, apbruņojusies ar 2iem telefoniem. Piezvanīju mammai un uztaisīju sirsnīgas sarunas, tad nolakoju nagus un izveicu visādas darbības, kuras normalā variantā gluži vannā darīt nelien. Pēc tam dvielī uzdancāju pa visu māju pie mazhekmixa, kurš it kā skanot 5ienās esītī (lasi: Lee aizbrauca jumts), un tagad man ir baisi labs noskaņojums. Turklāt atradu sen aizmirstu haltūru (paldies Dievam, darba pietiek!:) tā kā esmu nodrošinājusies ar patīkamiem darbiem patīkamām brīvdienām, So, viss ir bumbās!! Kā parasti.

UPD: Un vēl - ja gribās sev uzrīkot pārsteigumu - parakājies pa pieliekamo skapi, kurā glabājas sen aizmirstas lietas. Nupat tiku pie gumijas zābakiem, skaisti iepakotas pufaik jakas, kuru pirms pāris gadiem vasarā nobāzu, lai nemētājas apkārt (tīri tā neko, turklāt gluži jauna), kā arī uzraku īso hidru violetā krāsā (!!!) Foršiņi - kad paliks garlaicīgi varēšu iestīvēties ceriņkrāsas drānās un baidīt kaimiņus!!!
Comments: Read 9 or Add Your Own.

Time:7:34 pm.
Btw - šodien Vecrīgas klubā "Space Dog" uzstājas The Briefing band.
Ieeja no 21:00, maksa par ieeju ir 2 Ls
Ja ir vēlme aiziet - varu pateikt arī slepeno paroli - tad ietiksi pa 1Ls.
Comments: Read 4 or Add Your Own.

Mana zeme. Debesis. Un elle.

View:User Info.
View:Friends.
View:Calendar.
View:Memories.
Missed some entries? Then simply jump to the previous day or the next day.