Mana zeme. Debesis. Un elle.
View:Personal Journal.
View:Friends.
View:Calendar.
Missed some entries? Then simply jump to the previous day or the next day.

Wednesday, June 4th, 2008

Subject:1Ls per litrs
Time:9:07 am.
RĪGA, JUN 04, BNS - Latvijā degvielas cenas mazumtirdzniecībā šā gada beigās varētu tuvoties viena lata atzīmei par litru, trešdien Latvijas Neatkarīgās televīzijas raidījumam "900 sekundes" prognozēja premjera padomnieks, uzņēmējs Vasīlijs Meļņiks.
Comments: Read 4 or Add Your Own.

Subject:lietas
Time:10:38 am.
Reiz man kāds cilvēks pārmeta, ka man nav nekas, ar ko es nodarbojos. Nu kaut kas tāds, kas izceļas visvairāk.
Patiesībā ir tā, ka es nodarbojos ar ļoti daudz ko. Visinteresantākais ir tas, ka tas "daudz kas" man arī padodas, kaut daru to pirmo reizi mūžā, un visam galā sanāk tā, ka ne ar ko vienu & īpašu es neizceļos.
Man pietrūkst advancētības tehniskā ziņā līdz "vienam un īpašam". Tehnikais atbalsts prasa daudz līdzekļu, un ar visām "savām lietām" es kļūtu gauži nabaga, bet sasniegtu skilus visās.
Tik un tā uzskatu, ka labāk daudz lietas nekā viena, jo tās daudzās padara pasauli skaistāku un krāsaināku. Ko ta' - stieps vienu pašu lielu & smagu akmeni visu mūžu?!

Vakar sapratu, ka ar 24h man ir par maz. Man vajag daudz vairāk.
Comments: Read 4 or Add Your Own.

Subject:Freaky Lee
Time:8:15 pm.
Šodien atkal dakteri par mani brīnījās. Šoreiz gan zobārsti.
Vārdsakot atklāja vienu maskētu caurumu, nu bet tādu riktīgu - līdz nervam, ar ko arī izskaidrojamas manas nenormālās galvassāpes (parasti 7-8 ibumetīni400)
Anestēziju man uztaisīja 3x lielāku kā parastiem cilvēkiem, un taisnību sakot nejūtu sejas labo pusi, tai skaitā pat acs plakstiņu, bet to sasodīto zobu gan jūtu. Draudējums mani aizsūtīt uz Dzirciemu un atrubīt pavisam laikam nostrādāja.
Hmm.. tagad esot jādzer ibumetīns līdz ko sākšu just jebko kaut ko, turklāt daudz laikam.
Nu jā, un šoreiz viņa vairs arī nedomāja, ka iepriekšējo reiz tēloju, jukdama prātā, kad blakuszobā, kas ir miris, urbj kanālus.
Comments: Read 9 or Add Your Own.

Mana zeme. Debesis. Un elle.

View:User Info.
View:Friends.
View:Calendar.
View:Memories.
Missed some entries? Then simply jump to the previous day or the next day.