Mana zeme. Debesis. Un elle.
View:Personal Journal.
View:Friends.
View:Calendar.
Missed some entries? Then simply jump to the previous day or the next day.

Saturday, March 15th, 2008

Time:8:09 am.
Šodien kaut ko prātīgu un skaistu jāsadara.
Comments: Read 11 or Add Your Own.

Subject:šopinga prieciņi
Time:9:42 am.
Atcerējos mācību par to, kā baudīt dzīvi iepērkoties - procesu pataisīt patīkamu, robotveidīgās kasieres smaidīgākas un sagurušo personālu jautrāku.
Tas viss ir vienkārši - jaāiepērkas "bērna acīm" - var vizināties ar ratiņiem, prasīt personālam padomus, piem., "vai šņabis svaigs?", un "ko nozīmē tie caurumi sierā???", "vai šitais zilais siers ir tiešām zils vai tas ir mazliet saguris Holandes siers???"(..)
Pie kases samaksājot vajadzīgo summu ar karti, kasierei pajautāt - "vai varu iet"? Viņa, protams, teiks, ka "jā", domādama, ka kartes darbības ir beigušās, bet jūs nepadodieties - uzreiz prasiet tālāk: "Un uz kurieni es varu iet?" (..)
Šausmīgi smieklīgi paliek ikreiz, kad par ko tādu iedomājos, stāvot garā rindā pie kasēm, un brīžos, kad gribas sākt ņurdēt par visiem tiem psihopātiskajiem šopinga atkarīgajiem, kas veido drūzmēšanos pie akciju preču plauktiem. Vēl gan neesmu saņēmusies, ko tādu pati īstenot, bet kādreiz jau vajadzētu pataisīt arī šo dzīves sastāvdaļu aizraujošāku.
Comments: Read 5 or Add Your Own.

Subject:Dzīves svinēšana.
Time:6:09 pm.
Mood: happy.
Šodien sabaroju savu pašsajūtu ar krietnu devu izklaidēm - vispirms FC noskatījos Boleinu meitas, pēc tam žopingoju uz vella paraušanu, kā rezultātā ieguvu šādas tādas lupatas un veļu (vai die, nu ir gals klāt un kājas nejūtīgas)!
Un tagad uzšmorēju laša steiku, iepildīju glāzē Čīles Chardonnay & saldajā ēdienā baudu Dr.Hausu. Mazā cilvēka sestdienas prieki!
Comments: Read 11 or Add Your Own.

Subject:Smukums
Time:7:44 pm.
Jau vairāk kā mēnesi viena no manām favorit-dziesmām:
http://www.youtube.com/watch?v=dpB-AKSDt48

Oficiālo videoklipu neskatieties - aizveriet acis un izbaudiet šito! Dārgas mežģīnes, samta uzvalki, kkas no izsmalcināta & reizē noplukuša galma, korsetes, auduma švīkstoņas un žuburu sveces. (..)
Comments: Read 6 or Add Your Own.

Mana zeme. Debesis. Un elle.

View:User Info.
View:Friends.
View:Calendar.
View:Memories.
Missed some entries? Then simply jump to the previous day or the next day.