Mana zeme. Debesis. Un elle.
View:Personal Journal.
View:Friends.
View:Calendar.
Missed some entries? Then simply jump to the previous day or the next day.

Tuesday, May 29th, 2007

Subject:Labrīt!
Time:9:44 am.
Pēc vakardienas izgānīšanās, skaidrošanās un vainīgo meklēšanas, gribēju jums visiem paziņot, ka ne es, ne Deniss ne pie kā nav vainojami.. Kāds ir izspēlējis patiešām stulbu joku, un diemžēl sadzīt pēdas viņam ir visai neiespējami.. Kā jau Trz teica: "kas mūs nenogalina, padara stiprākus", un milzīgs viņam paldies, ka uzņēmās ne visai patīkamo vidutāja lomu starp divām "karojošajām pusēm".
Tad nu lūk, izņēmu vakardienus postus un šodien liekam jaunu bildi iekšā.

UPD: situācijas tehniski smalkāks apraksts atrodams pie trz :)
Comments: Read 15 or Add Your Own.

Time:11:38 am.
Bet šodienas presē ir reāli spēcīgas reklāmas par Zatleru. Nēnu tiešām LV Ārstu biedrība ir uztaisījusi ne pa jokam bildīti. Daudz kam nevaru nepiekrist..no otras puses - pats iebāza galvu cilpā, bet tīri cilvēciski: man tā ārsta tiešām ir žēl.
Comments: Read 6 or Add Your Own.

Subject:Ha ha!
Time:11:52 am.
Mārtiņš Šics: "Ārsta kabinetā liels uzraksts: "Pateicības un kukuļi ir aizvainojums." Taču, ejot laukā no kabineta, pie ārdurvīm pacients ierauga kastīti ar uzrakstu:"Aizvainojumiem."" (Latvijas Avīze, 29.05.07)

Mārketinga un reklāmas portāls www.alberts.lv kopā ar vairākiem neatkarīgiem reklāmas ekspertiem atsaucoties uz mēneša sākumā Latvijā izvērsto kompānijas "Nelss" reklāmas kampaņu, dāvina tirdzniecības uzņēmumam vides un TV reklāmās minētos trūkstošos pārtikas produktus. (BBS)
Comments: Read 2 or Add Your Own.

Time:1:16 pm.
Viegls dzingu-ļingu no kolēģa atvestajām ķiršu liķiera končām.
Mamma stāstīja, ka arī bērnībā man viņas dikti garšojušas-nevarējuši atstāt bez uzraudzības, jo es visas končas pa kluso esot apēdusi un pēc tam gulējusi zem galda..Interesanti gan, bet es neko tādu neatceros.
Comments: Read 5 or Add Your Own.

Mana zeme. Debesis. Un elle.

View:User Info.
View:Friends.
View:Calendar.
View:Memories.
Missed some entries? Then simply jump to the previous day or the next day.