Mana zeme. Debesis. Un elle.
View:Personal Journal.
View:Friends.
View:Calendar.
Missed some entries? Then simply jump to the previous day or the next day.

Tuesday, May 8th, 2007

Time:9:54 am.
Smejies vai nesmejies, bet ar to jauno putekļu sūcēju un viņa vakuumpiesūcekņiem sastiepu sev roku. Riktīgi!
Vakar nopirku saiti un apsaitēju jau izveidojušos pampumu. Vot sēžu tagad darbā - viena roka normāla, otra resna un nosalusi.
Comments: Read 3 or Add Your Own.

Time:11:07 am.
Nē, es patiešām tam vairs neticu! Palasot tos visus Sestdienas pastāstus, kur divi precās, apgalvojot, ka skaidri zin, ka ir īstais cilvēks atrasts jau 20 gadu vecumā..nu sit man nost- neticu! Tad jau es pāris reizes jau būtu precējusies ar milzīgāko apziņu - līdz mūža galam un forever. bet arī mūžība izrādās tikai laika posms, kurš reiz beidzās.
Un tad, kad precās pēc 7 kopdzīves gadiem, nokārtojot attiecības - arī tur no iemīlēšanās vairs ne smakas. Es ticu vienīgi tam, ka tas ir milzu pieradums, apmierinātība ar otru un cieņa, ko negribas zaudēt. īstenībā, ka viss ir tik labi, lai aprecētos un nekas no tā nemainītos. Tev gluži vienkārši ir labi. Un Tu nekad nezini, cik ilgi Tev būs labi..
Apgalvojums, ka esi sapratis, ka tas ir Tavs mūža cilvēks ir meli - Tu nekad nevari zināt to, jo nevari paredzēt. A kā Tu vispār vari zināt, ka ir īstais??? NU? Un pirms sāc mani nosodīt un argumentēt - atbildi pavisam godīgi tikai pats sev - cik tad stipra ir mana tā mīlestība pret otru?? vai viņa kādreiz nebeigsies?? Kā Tu zini, ka nebeigsies?? A varbūt tam otram beigsies?? Un, ja beigsies, vai tad var runāt par īstumu???
Visu nobeidzot - gribu atzīmēt - es runāju par vārdiem un to veltīgu lietošanu par lietām, kas ir netveramas un neizskaidrojamas, lai gluži vienkārši ietērptu neapdomīgos vārdos.
Comments: Read 76 or Add Your Own.

Subject:Jautājums tiem, kas ir kopā ar kādu
Time:2:57 pm.
Ja tā pavisam godīgi - vai Tu šobrīd jūties tik stiprs, lai paliktu pēkšņi viens pats?

(šeit nevajadzētu uzreiz izdomāt visādas sliktas domas, arī nevajadzētu apgalvot, ka tā nenotiks - jo Tu jau nekad nevari zināt, kas notiks nākamajā brīdī - bet tā pavisam vienkārši - Tev ir tik daudz stipruma, spēka vai vienalga kā to nosaukt, lai sāktu dzīvi no jauna un nekavējoties?)
Comments: Read 53 or Add Your Own.

Time:3:13 pm.
Redziet, man liekas (UN šeit es uzsveru vārdus "MAN LIEKAS"), ka stiprs cilvēks var ļaut otram brīvību, gan būdams kopā, gan izvēloties iet, un tā spēj nodrošināt to sajūtu, ka fantstiski var dzīvot šodienai un baudīt, pieļaujot domu, ka tā var arī nebūt mūžīgi (šī rīta karstā tēma, tā teikt).
Man visu laiku bija šausmīgi bail būt vienai. Jocīgi, bet šorīt sapratu, ka vairs tā nav.
Nu jā, un tas ko laukroze teica - varēt varu, bet negribu - tas jau ir cits stāsts ;))
Comments: Read 6 or Add Your Own.

Subject:Nu labi!
Time:3:25 pm.
Parunāsim par inflāciju ??? !!!
Comments: Read 14 or Add Your Own.

Mana zeme. Debesis. Un elle.

View:User Info.
View:Friends.
View:Calendar.
View:Memories.
Missed some entries? Then simply jump to the previous day or the next day.