Mana zeme. Debesis. Un elle.
View:Personal Journal.
View:Friends.
View:Calendar.
Missed some entries? Then simply jump to the previous day or the next day.

Wednesday, March 15th, 2006

Time:1:12 pm.
Torte un šampis jau 12.00 pa dienu (no rīta?) & vēl es šodien pie friziera. Doma ir par īsiem matiem pavasarī..
Comments: Read 18 or Add Your Own.

Time:2:04 pm.
Nē, tomēr tad, kad mani radīja, aizmirsa ieprogrammēt saldumu panesību. Apēdu 1/2 gabaliņu kūkas un gandrīz slimiķi dabūju tēlot..Labi gan, ka gadījās skābs greifrūts pa ceļam!! :)
Un vēl kolēģīte (tā pati, kas pa kluso atstāj ābolmaizes uz mana galda ar piezīmi "tāpatās"!) atveda no sava Eiropas ceļojuma man rotiņu..3x varat mināt kādā krāsā :D..
Comments: Read 2 or Add Your Own.

Time:2:19 pm.
Actions atkal! Ledus vēl joprojām krīt virsū, arī šodien!! tagad bonusā vēl viena māja deg tepat pie darba. No otrā stāva loga metru garas liesmas šaujās laukā, viss jumts jau kūp.. Ar savām acīm vēl ko tādu nebiju skatījusi..
Comments: Read 22 or Add Your Own.

Time:3:24 pm.
Apbrīnoju šos cilvēkus, kas mūždien ar visu neapmierināti.. Kam grūti atbildēt uz jautājumu vai piedalīties sarunā..Vieglāk pie sevis nosprausloties un paīdēt par kādu neizdevušos joku.. Pat īsti nezinu, vai tie ir snobi vai vnk dīvaiņi. Jebkurš stāsts un saruna tos garlaiko..Man te blakus varētu visu Viesturdārzu gaisā uzlaist, un tad vēl nebūtu gana ieinteresēti.. Tiem cilvēkiem ir tukšas acis un aukstas sirdis. Visvairāk viņi mīl paši sevi, jo tikai paši ir savu vērtību dievi, ideālie cilvēki un neaizstājamās personas. Grūti viņiem. Bet vēl grūtāk - ar viņiem.
Comments: Read 4 or Add Your Own.

Mana zeme. Debesis. Un elle.

View:User Info.
View:Friends.
View:Calendar.
View:Memories.
Missed some entries? Then simply jump to the previous day or the next day.