Pātaru Ansis' Journal
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Friday, July 3rd, 2009

    Time Event
    9:18a
    Dienišķais;)
    ... tālāk ... )
    9:45a
    Lielā Otmazka
    Vakar vienas diskusijas par izvēli "mīla vai karjera" sakarā aizdomājos.
    Vairumā gadījumu nekāda izvēle nav nepieciešama. Dzīvē, es domāju, ne jau kino vai grāmatās. Un visas tās Lielās Izvēles patiesībā ir tikai Lielās Otmazkas. Jo cilvēki ar vislielāko prieku un enerģiju nododas tieši otmazku izdomāšanai. Otmazku, ar ko mēģina nosegt pašu kūtrumu, bailes un vēlēšanos iet vieglāko ceļu. Jo būtībā jau cilvēks, ja grib, tad var. Ja nebaidās, ja ir gatavs strādāt un peldēt pret straumi. Ja GRIB;)

    P.S. Man arī ir viena mīļa otmazka, kuru es parasti izmantoju, kad sveši cilvēki man jautā: "Kāpēc tev ir nepabeigta augstākā?", tb "Apprecējos, piedzemdēju, bija man citas rūpes". Patiesībā, es vairs neredzēju jēgu mācīties - viss interesantais (latīņu, poļu, senslāvu-senkrievu valodas, poētika, morfoloģija, psiholoģija utt.) bija palicis tos pirmajos 3. kursos, a 2 gadus zubrīt sintaksi un pedagoģiju man nevilka. + pusgadu nostrādāju skolā un sapratu, ka tas nav mans.
    Un tagadējais "Man nav tik daudz naudas, lai mācītos augstskolā!" arī ir otmazka. Atrastos! Ja es zinātu, KO es reāli gribu mācīties. A tā vienkārši mācīties mācīšanās pēc... tā ir naudas izmešana.
    4:32p
    Vispārsteidzošākais aukstajā zupā ir tas, ka: lai cik daudz tās pataisītu un lai cik daudz būtu ēdāju, pāris stundu laikā pat vislielākais trauks ir tukšs!
    4:39p
    Meiteņu lietas;)
    Maximā (vismaz tādā ar 2X) var nopirkt baigi feino nagu laku - "Būk". Ātri žūst. Uz kāju nagiem turas vairāk par nedēļu (ar visu to, ka basām kājām tiek bradāts nonstopā), uz roku nagiem (ar visukartupeļu mizošanu, trauku mazgāšanu un citiem ekšeniem) 3 dienas, bet lakas konsistence ir tāda, ka drusku nolupušām vietām pārskrienot ar otiņu, kaut ko var pamanīti tikai ļoti cītīgi pētot.

    << Previous Day 2009/07/03
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba