Pātaru Ansis' Journal
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Thursday, February 10th, 2005

    Time Event
    1:19p
    LMT III daļa

    (Sākums: http://journal.bad.lv/~kuminjsh/2005/01/12/ un http://journal.bad.lv/~kuminjsh/2005/01/13/ )

    Protams, ka šamie neko nebij jaunajā rēķinā noskaitījuši nost! Un tā nu vakar es atkal biju LMT klientu apkalpošanas centrā. Es ATKAL centos būt pieklājīga, tāpēc daudzus vārdus skaļi neizrunāju:

    - Labdien (MAUKAS!!!). Esmu Jūsu klients - jāsaka, ka ļoti neapmierināts klients (J...T..M...!). Un Jūs pat nevarat iedomāties, cik nikna es biju, kad saņēmu rēķinu! (Da, bļ..., ja man būtu bijis laiks Tajā Vakarā atnākt, apsargam būtu zila acs, bet Tu, bļ..., uz lampas sēdētu!)

    [Vēlreiz izstāstu lietu pēc būtības, pie kam eleganti uzmetot galdā biezu aploksni, kurā glabājas VISI čeki 5 gadu garumā par telefonrēķinu apmaksu]

    - Bet vai Jūs uzrakstījāt iesniegumu, lai Jums nomīnuso tos 8 Ls?

    - ES?! ( Da, ko Tu iedomājies, ..., ..., ...?!) LMT būtu jāraksta paziņojums, ka no mana šī mēneša rēķina tiek nomīnusota attiecīgā summa. Un ļoti man jāatvainojās un jāpalūdz piedošana! (Sapratāt, MAUKAS!)

    Beigās meitiec paskaidroja, ka man jau esot nosūtīts Pareizs Rēķins - ar nomīnusoto summu. (Savādi gan - es līdz pat šodienai neko tādu neesmu saņēmusi!)

    Bet, lai jamie nemaz necer - Hansabankas kontā, caur kuru notiek automātiskā LMT rēķinu apmaksa, ir tik vien naudas, lai apmaksātu Pareizo rēķinu (tb mazāko)!

    Un, ja man vēlreiz būs turp jāiet!..... (....................................!)

    2:48p

    Ir tik vienkārši pateikt tos trīs vārdus. Pateikt, nepadomājot par sekām, mirkļa iespaidā, vienā elpas vilcienā. Nerēķinoties ar to, kā reaģēs tas, kam tos veltīji, kā viņš jutīsies...

    ... tālāk ... )

    << Previous Day 2005/02/10
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba