melis, kas runā - šo man jāatceras

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
swissmiss
postsecret
Vieglāk ir
melot
un vēl sagrozīt melus
pēc tam uzprišināties

Septembris 14., 2009


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
18:54 - šo man jāatceras
katlā:
rīsi - pusgatavi, beigās piespricēta sojas mērce, novārīti atsevišķi, pēc tam pievienoti kaut kam, kas blakus pannā sautējas.
pannā ir:
baklažāni, var arī piemest kādu kabacīti, sagriesti ripās vai ripu ceturtdaļās. man patīk lieli gabali.
šampinjoni, marinēti, ne pārāk daudz, un labāk no marinādes pašas izvairīties.
kukurūza - pievienota pašas beigās un tikai tik daudz, lai uzsilst.
garšvielas:
kajēnas pipari, un kaimiņienes sataisītais svaigais baziliks ar eļļu un ķiplokiem. pasniedz uz liela šķīvja ar jauku sviesta pikuci vidū. man patīk tas viss ass un bez sāls. kukurūza ienes vieglumu.

(iemels niekus)


> Go to Top
Sviesta Ciba