eič sī ([info]hellcat) wrote on March 31st, 2008 at 06:42 pm
taatad kens ieradaas uz otro kaartu ar nokaveeshanos, bet izraadiijaas, ka vinjam bija jaanaak pusstundu veelaak. shie vinjam teica nedaudz pavazaaties apkaart un atnaakt apmeeram bez divdesmit vienos. vinjsh aizgaaja un atnaaca 20 paari vieniem un cereeja, ka kaads kaut ko prasiis, kaapeec vinjsh kavee un tad vinjsh saaks argumenteet ka vinjsh saakumaa ieradaas par agru un tagad par veelu un ka tas viens otru izsleedz. neviens neko neprasiija un visi uzvedaas taa, it kaa visam tieshi taa vajadzeeja arii buut.
dzheks, ko kenam pielika par mentoru, izteica komplimentus par vinja apgjeerbu! reaali kruti esot shis sagjeerbies (tam cilveekam noteikti nav gaumes izjuutas).
tad vinjiem bija jaabrauc uz kaut kaadu mazpilseetu staigaat pa maajaam un piedaavaat preces. kens uzlika savu (manu) militaaro cepuri un tai pa virsu kapuci un staaveeja savam mentoram blakus nodurtaam aciim, rokas kleepii sakrustojis. pagaaja divas stundas un kad mentors neko nebija paardevis, vinjsh paluudza kenam novilkt kapuci. kens pateica, ka vinjsh neticam tam bulshitam par to, ka kapuce kaut ko iespaido. ap chetriem dzeks taa arii neko nebija paardevis un kens pateica, ka vinjam jaabrauc uz kursiem.

un vinji paluudza kenu atnaakt atkal riit uz naakamo kaartu!
 
( Read comments )
Post a comment in response:
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs IP addresses of anonymous posters.