eič sī
27 January 2012 @ 09:31 pm
 
es jau gandrīz kā stundu lienu ārā no gultas, lai aizietu uz bīčpārtiju. Bīčpārtijā būs silti, manā gultā ir silti, tam visam pa vidu auksti. Izskatās, ka bīčpārtijs tā arī paliks gultā.
 
 
eič sī
27 January 2012 @ 10:11 pm
 
jāsaka, ka ar janvāri šogad esmu vairāk apmierināta, kā citus gadus. šķiet, ka apmēram 2 nedēļas neesmu ēdusi maizi un jūtos lieliski, arī alkoholu lietoju ar ierobežojumiem un ne vairāk par vienu glāzi pasākumos, līdz ar to sejas apsārtums samazinājies līdz minimumam.

šonedēļ beidzot aizgāju uz tango klasi un uz jogu.

Tango publika šeit ir golvejas tradicionālā, bija tāda sajūta, ka nolasījies kontingets no populārākā veco hipiju kroga. No vīriešiem neviena jaunāka par trīsdesmit, bet tad atcerējos, ka es jau arī vairs neesmu pirmā svaiguma. Toties stundas laikā atklājās, ka jo vecāki vīrieši, jo labāk dejo. ar tiem jaunākajiem tāda mīcīšanās vien sanāca. pašai bija liels prieks, kad pasniedzējs paņēma mani uz vienu deju, jutos bez maz vai kā profesionāle. Bet stundas salīdzināt ar argentīnu un čīli diemžēl nevar.

Uz jogu savukārt mani šodien aizvilka Brīda manā pusdienas pauzē. Sen jau bija vajadzīgs izkustināt un pastiept ierūsējušos muskuļus. Tam visam piedevām, kamēr ārpusē gaidīju Brīdi, ieraudzīju itāļu rokeri ejam ap stūri. Šī ir jau otrā reizi šomēnes, kad redzu viņu šajā rajonā, būs biežāk jāstaigā uz jogu.

Katru dienu dzeru 2l ūdeni un organismu attīrošo tēju. I'm a new person. Pavasara beigās man būs jauna figūra, tad es nokrāsošu sarkanus matus, uzvilkšu savu smukāko kleitu un iešu ārā.