eič sī
16 November 2011 @ 12:25 pm
 
lai dzīve vairāk līdzinātos seriālam, esmu iegādājusies sev vēl vienu maikiju. No pirmā vaļā tā arī vēl netiku, ar otro jau ir problēmas.

Pirmais, noteikti piefiksējis manus Ledus Karalienes zibšņus viņa virzienā, piektdien ieradās ar vīnu, sieru, krekeriem, dūdināja, ka man jāiet tagad ciemos pie viņa, jo viņš ir ievācies jaunā majā un tur ir tik forši, ka mēs beidzot varētu tur kopīgi gatavot un skatīties filmas viņa divguļamajā gultā. Nākamajā rītā, protams, viss bija kā parasti. Nu kad tad mēs iesim pie viņa gatavot tās vakariņas. Viņam nav laika, pārāk daudz jāstudē.

Otrais ir kursa izbrauciena nejaušas piedzeršanās rezultāts. Vakar mums bija sarunāta tikšanās viņa mājā konkrētā laikā, jo telefonu viņš ir pazaudējis un interneta viņam nav. Es ierados ar 15 minūšu nokavēšanos un man neviens neatvēra durvis. Nostāvēju aptuveni 20 minūtes, apzvanot draugus un bazarējot par dzīvi. Nospļāvos un riteņoju mājās. Tur mani sagaidīja meils, ka viņš esot nogaidījis līdz noteiktajam laikam, neesot bijis drošs, ka es nākšu, aizgājis uz radiostaciju (kur viņš strādā), lai tiktu pie interneta. I'm not impressed! Mans Sex & the City draudzeņu klubiņš uzskata, ka viņš vienkārši nobijās vai arī ir par sevi nepārliecināts.

Labums vien tāds, ka nav jāuztraucas, ka vārdi varētu sajukt.
 
 
eič sī
16 November 2011 @ 02:13 pm
 
Mūsu Dublinas divdienniekā kursa special needs autists restorānā pasūtīja ēdienu dārgāku par visiem citiem un kad bija jāmaksā un visi sametās, tad atklājās, ka mums ir naudas iztrūkums.
-Did you pay, Eanna?
-How much is it?
-Well, what did you get?
-I have a tenner.
-Yours is 18 euro.
-But I have a tenner.
-Can you pay with your card?
-Yes, but I want to pay cash.
-But you don't have enough cash.
-But I have 10€.

Eina izvelk no maka 10 eiro un aiziet.

Es domāju, ka no viņa varētu mācīties, kā viegli dzīvot un visus piekāst.