eič sī
29 June 2011 @ 09:27 am
 
ar pratu visu labi aptveru, bet tieshais maarketings uz mani ljoti labi iedarbojas ar visu to, ka saprotu, ka maarketings.
 
 
eič sī
29 June 2011 @ 03:48 pm
 
man patiik, ja mani sheit sauc par senjoritu vai amigu, bet drausmiigi derdzas, kad vinji agnliski censhas ar to savu leidiii, pliizz, have a look, lady.
 
 
eič sī
29 June 2011 @ 08:37 pm
 
pateisībā šeit es nesaprotu vietējo skaistuma etalona piemērus. Ja vēl Argentīnā un Čīlē daudzi vietējie ir tiešie itāļu un spāņu pēcteči, kas pēc tādiem arī izskatās, tad tomēr Peru reti kurš ar savām indigenous blood pēc eiropieša izskatās, un tomēr, ja paskatās uz visiem viņu modeļiem un modelēm, kas noraugās no billboardiem, tad tie visi ir izteikti baltās rases cilvēki.
Nav jau tā, ka pietrūktu smuku latīņamerikāņu. Kaut vai to pašu JLo būtu uzlikuši plakātos, bet nē, viņa laikam pārāk dārgi maksā. Var jau būt, ka lētāk ir vienkārši paņemt amerikāņu reklāmas un nomainīt saukļus uz spāņu valodu, nezinu, varbūt tieši to viņi arī dara.
Es pieļauju, ka šis ir viens no iemesliem, kas kultivē nelielu rasismu balto pēcteču vidū pret iedzimtajiem, vai arī otrādi, šis rasisms ir skaistuma etalona sekas, tāpēc arī neesmu redzējusi neviena apģērbu veikala reklāmas, no kurām noraudzītos vietējo iedzimto sejas. Bet varbūt esmu akla.
 
 
eič sī
29 June 2011 @ 08:40 pm
 
Bet nu labi, amigos, rīt agrā rīta gaismiņā es dodos 4 dienu džungļu trekā uz Maču Piču. Neesmu lieldienās šūpojusies, cerams, ka odi nenokodīs.