eič sī
27 June 2011 @ 10:44 am
 
Tagad es reaali priecaajos, ka neaizbraucu uz boliiviju, jo pilniigi noteikti pa sauszemes celjiem nebuutu tikusi aaraa. Pie Titikakas ezera Peru pusee jau divas dienas notiek apshaudes, nu streiko jau vinji tur vairaak kaa meenesi un citi celjotaaji jau ieprieksh bija briidinaajushi, ka tur var notikt aizkjershanaas ar robezhu shkjeersoshanu, bet tagad tas ir reaali neiespeejami.
No citiem celjotaajiem tagad ir gadiijies dzirdeet gadiijumus, kad vinji Huliakas lidostaa esot chekojushies iekshaa, kad lidostaa ienaaca apsardze un likusi visiem pamest lidostu, 2 minuutes lidostu ienjeema agresiivi streikotaaji ar ierochiem. vakar 6 noshauti, vieteejie, ne tuuristi, bet taapat. Un es veel 3 dienas atpakalj apsveeru braukt uz Titikakas ezeru vai nebraukt.

Veel citi, kas nevar atljauties no Boliivijas lidot, pa kaut kaadiem maldu celjiem ar vieteejo laivaam brauc paari ezeram uz Peru un tad caur visaam apshaudeem meegjina kaut kaa aizmochiit prom taalaak. Jo oficiaalais transports neiet. Jaabuut radosham.