eič sī
01 June 2011 @ 12:50 am
 
runaajot par bedres rakshanaam, liktens atspeeleejaas, briida vakar nocopeeja vieniigo dzheku, kursh man sheit hostelii simpatizeeja un ar kuru divas dienas es te kokjeteeju. ar visu to, ka pirms vakardienas vakara vinja vairaakas reizes piemineeja to, ka var redzeet, ka man austraalis simpatizee un ka vinjam es arii, un blaa blaa blaa, baigaa bicha, blje, vinjiem esot bijis sekss astonjas reizes! Astonjas! un tikai nedomaajiet, ka man skauzh, man galiigi neskauzh, viinogas taapat bija skaabas.
 
 
eič sī
01 June 2011 @ 06:49 pm
par argentiinieshu nacionaalajaam iipatniibaam  
mees ar briidu iegaajaam vienaa kurpju veikalaa un briida man saka - oh, that's the guy that i bought my boots from the other day. a man tur kaut kas sajuka vinjas staastos un es sapratu, ka tas kurpju veikala paardeveejs ir gejs, kursh vinjai dikti miiljsh likaas.
Es uzreiz dzhekam klaat un prasu, lai man atnes tos un shos zaabacinjus 38.izmeeraa. Dzheks atnes man zaabakus un saka quiero ti amiga, i love. Es tur vinjam tik taa nosaku, ka zinu jau zinu. Shis taa pieliecas un kaut ko man chukst pie austinjas, es neko nesaprotu, tad vinjsh man paraada uz luupaam un saka - kiss. Es veel joprojaam pilnaa paarlieciibaa, ka dzheks ir gejs, kaut ko nomurminu, ka buus jau labi, bet buchoties man taa nav pienjemami.

Peekshnji es atceros, ka paardeveejs gejs bija no telefonu veikala, nevis kurpju veikala.

Un tad vinjsh Briidai saka, ka ja vinja vinju nobuchos, tad vinjsh iedos 50 peso atlaidi zaabakiem. Briida pasaka nee, bet shis taadaa sashutumaa, kaa nee, visas smukaas argentiinietes pie vinja naakot iepirkties un par buchaam peerkot zaabakus gandriiz par velti!
 
 
eič sī
01 June 2011 @ 07:22 pm
 
-i got married when I was 20 and 2 years later we got divorced.
-are you still in touch with her?
-we're Facebook friends.