eič sī
23 May 2011 @ 12:43 am
 
sapratu, ka esmu baigaa bitcha. taa kaa man ir apnicis klausiities bridas staastuus par vinjas celjaa sastaptajiem viirieshiem, es esmu noleemusi nocopeet vinjas naakamo upuri pirms vinjas.
vakar vinja paspeeja iemiileeties argentiinietii no pashiem dienvidiem, ar kuru vinja visu nakti buchojusies, shodien no riita esot abi raudaajushi, jo vinjam bija jaabrauc prom, un kaads vinjsh esot bijis dzhentlmenis un vispaar, ka vinja nekad taa nav veel jutusies, iznjemot ar savu peedeejo itaali, tad nepaiet no 6 stundas, un muusu istabaa ieliek smuku amerikaani, kaa briida jau man chivina par to, cik amerikaanis ir kruts un smuks un vispaar, ka varbuut vinjai vajadzeetu tagad amerikaani. tai pat laikaa vinja aiziet uz randinju ar argentiinieti no ziemeljiem, kuru vinja neuztver kaa randinju, bet kaa draudziigu un viesmiiliigu pastaigu pa pilseetu (jo redz, kad viirietis nav iipashi izskatiigs, un shis puisis nav, tad vinjsh netiek uztverts kaa randinjsh, bet kaa draudziiga pastaiga).

un tad mees ar amerikaani izejam aaraa un uz ielas uzskrienam abiem virsuu, un argentiinietis muus aizvelk uz milongu, uz tango klasi, kuraa es dejoju paarii ar amerikaani, bet peec tango klases ir skaidri redzams, ka briidai interesee amerikaanis, bet amerikaanis man saka, ka varbuut mums vajadzeetu doties divataa atpakalj uz hosteli un atstaat briidu, jo vinjai tachu ir randinjsh.

+1 manaa labaa.

bet tagad jaaskrien atpakalj uz istabu, jo nevar tachu briidu atstaat divataa ar amerikaani vienaa istabaa.