eič sī
22 May 2011 @ 03:39 pm
 
esmu pamodusies joprojaam drunk. kad mees atbraucaam uz Buenosairesu, es taisiijos palikt 4 naktis, tad mees norezerveejaam piekto nakti, tagad es apsveru palikt veel vienu nedeelju, jo [info]arc piesoliija asado nakti sestdien uz jumta, goda vaards man te gribeetos palikt uz visiem diviem meeneshiem, bet veel tachu ir tik daudz ko redzeet visur citur.
es vispaar nemiilu naktsklubus, bet vakardiena, taa tik bija experience, un vispaar klubi, kuros tu samaksaa ieeju (apmeeram 12 eiro) un peec tam dzer, cik gribi, jaa, iirijaa tas nedarbotos, iirijaa taada vieta nespeetu pastaaveet pat uz vienu nakti. latvijaa droshi vien arii nedarbotos.

protams, man shodien ir slikti un jaaiet mekleet kaut ko eest, bet aaraa liist.

un pirms pusstundas aptveeru, ka mana sominja ir pilna ar prezervatiiviem un kaa pa miglu atceros, ka tualetees visos stuuros bija bezmaksas prezervatiivi un katru reizi, kad es gaaju uz tualeti, es panjeemu divus ar domu, ka ja nu man vai briidai veelaak noder. un veel vieteejaas meitenes ar lielaam kruutiim baaza tos prezervatiivus sev kruushturii un meegjinaaja sabaazt arii manaa.